«Είχαν βγάλει φήμες ότι ήμουν με την...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Νικηφόρος για την προσωπική του ζωή

«Δεν έχω ψωνιστεί ποτέ αν και θα ήθελα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Νικηφόρος το μεσήμερι της Πέμπτης 19/10 στην εκπομπή Fay's Time στον στην Φαίη Σκοδρά όπου μίλησε για την προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής αποκαλύψε επίσης για το αν "ψωνίστηκε" στην πορεία της καριέρας του.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Νικηφόρος για την πορσωπική του ζωή

«Είχαν βγάλει φήμες ότι ήμουν με την Λάουρα Νάργες ενώ είναι η γυναίκα του κολλητού μου. Βέβαια αυτά δεν με ενοχλούν. Θα με ενοχλούσε αν ήθελα να κρύψω κάτι για την προσωπική μου ζωή και έβγαινε προς τα έξω. Μια φορά είχαν βγει φωτογραφίες ενώ είχα χωρίσει. Ήμουν έξι χρόνια και σχέση και το έβγαλαν μετά τον χωρισμό. Ήταν αστείο πια. Δεν θα πάρω την κοπέλα μου και να πάω σε μια πρεμιέρα θεάτρου που έχει κάμερες. Δεν θα κρυφτώ αλλά να μην μας κυνηγούν και οι παπαράτσι».

Δείτε επίσης: Η αφοπλιστική απάντηση του Νικηφόρου για τη σχέση του με την Κατσαφάδου

«Δεν έχω ψωνιστεί ποτέ αν και θα ήθελα. Ζήλευα συναδέλφους που ήταν στο ίδιο επίπεδο με εμένα και το ζούσαν. Και έλεγα “εγώ γιατί; Να το ζούσα λίγο”. Αυτό μπορεί να κερδίσεις γιατί μπορεί να είσαι ικανός. Σε αυτούς που συνέβη και δεν είχαν συνέχεια, σίγουρα σκέφτηκαν ότι άνθρωποι του χώρου όταν ήταν να πέσουν τους έδωσαν άλλη μια. Ο πατέρας μου ήταν πιο αυστηρός σε τέτοια πράγματα. Θυμάμαι και σε συναυλίες που έκανα στο σχολείο, δεν έρχονταν μπροστά. Ήταν πολύ διακριτικοί. Με γείωνε πολύ και μου βγήκε σε καλό».