Δεν το αρνήθηκε αυτή τη φορά - Η αφοπλιστική απάντηση του Νικηφόρου για τη σχέση του με την Κατσαφάδου

Ερωτευμένος;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα του Νικηφόρου βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να απασχολεί τα μέσα όχι μόνο με τα επαγγελματικά του αλλά και για την προσωπική του ζωή, καθώς λέγεται πως είναι ερωτευμένος.

Η είδηση αυτή δεν είναι γενική και αόριστη, καθώς τον έχουν συνδέσει με τη Δήμητρα Κατσαφάδου μετά από βραδινές εξόδους (δείτε εδώ πλάνα) των δύο στα μπουζούκια.

Ο τραγουδιστής διαβάζει τα δημοσιεύματα και μάλιστα έχει όλο το θάρρος να απαντάει σε αυτά με ειλικρίνεια, καθώς το αν είναι ή δεν είναι μαζί με την Κατσαφάδου πήρε κάποιες διαστάσεις.

«Στην αρχή το πήρα σαν πλάκα γιατί δεν συνέβη τώρα αυτή η σχέση. Έχουμε βγει έξω, έχουμε πάει στον Ρέμο μαζί, έχουμε φωτογραφίες κοινές. Και μου κάνει εντύπωση γιατί ξαφνικά φάνηκε τόσο περίεργο. Έχω κάνει 6 χρόνια σχέση και δεν το μάθατε ποτέ. Δεν κρυβόμουν κιόλας αλλά ήξερα, δεν θα πάω σε μία πρεμιέρα χέρι χέρι. Πήγαινα το σινεμά μου, όπως όλα τα ζευγάρια», είχε πει ο Νικηφόρος.

Μετά λοιπόν από την παραπάνω τοποθέτηση, που άφησε κάποιες αιχμές, ο Νικηφορός παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα του Happy day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 24/1 με τον ίδιο να μην έχει ξανά δυσκολία να αναφερθεί σε αυτό το ''ειδύλλιο''.

Οι δηλώσεις του Νικηφόρου για τη σχέση του με τη Δήμητρα Κατσαφάδου

«Έχει σχολιαστεί και για την προσωπική σου ζωή κατά καιρούς, όπως τελευταία έχει κυκλοφορήσει και με τη Δήμητρα Κατσαφάδου…» ρώτησε ο ρεπόρτερ με τον Νικηφόρο να απαντάει: «Εντάξει, και; Δεν με ενοχλεί όταν δεν συμβαίνει κάτι».