Πανζουρλισμός στο κέντρο της Αθήνας με την Κατερίνα Καινούργιου - Κομψή με γαλάζιο γιλέκο και καμπάνα παντελόνι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο στυλάτες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Καθημερινά εμφανίζεται στην εκπομπή με αξιοζήλευτα σύνολα, χωρίς να φοβάται το χρώμα, ενώ δεν διστάζει και να πειραματιστεί! Ακόμη και έξω από το στούντιο όμως, στις βόλτες που κάνει με τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα, παραμένει κομψή και φαίνεται πως ξέρει ακριβώς τι να φορέσει για να εντυπωσιάσει κάθε φορά.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας να περπατά μόνη της, φορώντας ένα γαλάζιο σύνολο, γιλέκο ασορτί με το παντελόνι καμπάνα, που είχε πάνω του και στοιχεία cargo με τις τσέπες στο πλάι. Συνδύασε το σετ με mules σε γκρεζ απόχρωση, ενώ στα χέρια της κρατούσε μία τσάντα σε πιο σκούρα γκρι απόχρωση.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά: Γιατί έβαλαν την σχέση τους στον πάγο!

Φυσικά, δεν έλειπαν τα αξεσουάρ από πάνω της! Στο λαιμό και στο χέρι της φορούσε λεπτές αλυσίδες, ενώ στο πρόσωπό της φορούσε τα μαύρα της γυαλιά. Τα κόκκινα νύχια της, βέβαια, έκλεβαν ξεκάθαρα την παράσταση. Η παρουσιάστρια, παρά το γεγονός πως όλοι την κοιτούσαν, έδειχνε βιαστική, χωρίς να αντιλαμβάνεται πως η κάμερα την τραβάει.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας

Καινούργιου Αθήνα

Καινούργιου βόλτα

Δύσκολη μέρα η σημερινή (19/10) για εκείνη

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, που πάντα επιλέγει να μιλάει ειλικρινά και ανοιχτά στον αέρα για ευχάριστα και μη θέματα, που την απασχολούν με το κοινό και τους συνεργάτες της να αποτελούν φίκους της.

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη (19/10) είδαμε την παρουσιάστρια στο Super Κατερίνα να κάνει άλλη μία εξομολόγηση μετά από την πάσα, που της έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τονίζοντας της, πως είναι ακόμα πιο όμορφη, όταν είναι πικραμένη.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε αναφέροντας, πως όντως η ημέρα δεν ξεκίνησε καλά για εκείνη, καθώς το προηγούμενο βράδυ έκλαιγε για τους λάθος ανθρώπους, που πέρασαν από τη ζωή της.

Κ.Κ: «Από αυτούς, που μπλέκω μακάρι να είχα βρει έναν άνδρα σαν τον Αντρέα, όταν ήταν νέος»

Α.Μ: «Σήμερα μου το είπε, ήταν στεναχωρημένη όταν ξεκινήσαμε, μου το είπε! Ήσουν θεά, σου πάει, τι όμορφη, που είσαι όταν κλαις, σου πάει η στεναχώρια»

Κ.Κ: «Καλέ έκλαιγα όλα το βράδυ, αλλά για ανθρώπους, που δεν αξίζουν»