Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά: Γιατί έβαλαν την σχέση τους στον πάγο!

5 φορές που ήρθαν σε κόντρα!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά: Γιατί έβαλαν την σχέση τους στον πάγο!

Είναι όλες οι παρουσιάστριες αγαπημένες μεταξύ τους; Βλέπετε χαμόγελα όταν βρεθούν σε ένα event και νομίζετε ότι όλα είναι μέλι – γάλα; Απατάσθε πλάνην οικτράν... Όχι βέβαια... Για παράδειγμα την σχέση τους στον πάγο εδώ και πολλά χρόνια έχουν βάλει η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου και για του λόγου το αληθές, το youweekly.gr αναλύει και ανασύρει από το χρονοντούλαπο όλες εκείνες τις φορές (πέντε συγκεκριμένα) που κοντραρίστηκαν on air αλλά και εκτός.
Έγιναν βέβαια κατά διαστήματα κάποιες σποραδικές προσπάθειες οι σχέσεις τους να αναθερμανθούν, αλλά όλες έπεφταν στο κενό και δεν τα κατάφερναν. Και επειδή είμαστε ακόμα στην αρχή μιας μεγάλης τηλεοπτικής περιόδου κρατήστε μικρό καλάθι γιατί μάλλον το έργο «To be continued»...

1η κόντρα: Το σπίτι που άναψε φωτιές!

Κατερίνα Καινούργιου Φαίη Σκορδά

Ήταν Μάιος του 2018 όταν η Φαίη Σκορδά είδε στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου να παίζεται ρεπορτάζ και πλάνα από το νέο της σπίτι που ετοιμαζόταν να μετακομίσει, ενώ λίγες μέρες πριν η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είχε στείλει επιστολή στα ΜΜΕ παρακαλώντας να μην δημοσιεύσουν στοιχεία για τη νέα της κατοικία, κυρίως επικαλούμενη λόγους ασφαλείας της ίδιας και των δύο της παιδιών.

Η Φαίη μετά την προβολή αυτή και φανερά ενοχλημένη βγήκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και δήλωσε: «Πριν από το Πάσχα είχα συζητήσει μαζί με το δικηγόρο μου, πολύ ευγενικά, πώς μπορούν να μην παίξουν εικόνες από το καινούργιο σπίτι – που ακόμα προσπαθούμε να μπούμε. Για θέματα ασφαλείας επειδή είμαι μόνη μου και με τα παιδιά. Ήξερα ότι αν καθόμουν εγώ και έπαιρνα έναν έναν τηλέφωνο δε θα μου χαλούσε κανείς χατίρι γιατί έχω άψογες σχέσεις με όλους. Στείλαμε μια ευγενική επιστολή, όχι σκληρή, ξέροντας ότι θα το σεβαστούν».

Λίγες μέρες μετά η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε από την πλευρά της ότι δεν είχε ενημερωθεί για την επιστολή και στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά είπε για τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή: «Με ενημέρωσαν ότι παίχτηκαν πλάνα και λέω “Καλά εντάξει, το ζητάω με καλό τρόπο, για ποιον λόγο δεν το έχουν σεβαστεί”; Δεν έγινε από πρόθεση, αυτό είναι το σημαντικό. Ξαναστείλαμε μια επιστολή και αυτή γλυκιά. Αν τώρα κι αυτή την επιστολή δεν την έχουν πάρει… εντάξει».

Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της, ανέφερε τα εξής: «Επειδή διαβάζω πάρα πολλά σήμερα. Μέχρι και πρωτοσέλιδο. Και εγώ και η Φαίη διαβάζει πολλά. Εγώ μίλησα και προσωπικά μαζί της. Έγινε μια παρεξήγηση. Η κοπέλα το κατάλαβε. Αν είναι δυνατόν! Εγώ έχω πάρα πολύ καλή σχέση προσωπική με τη Φαίη. Δεν αφορούσε καθόλου εμάς. Όλα αυτά που γράφονται ακούγονται και λέγονται είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Τα είπε η ίδια. Μέχρι εκεί. Μην το συνεχίσουμε».

2η κόντρα: Σχέσεις στον πάγο για έναν γάμο!

Κατερίνα Καινούργιου Φαίη Σκορδά

Το μυστήριο ενός επώνυμου γάμου ήταν αυτή την φορά η αιτία και το σπίρτο για να βάλει μια νέα φωτιά ανάμεσά τους. Ήταν Ιούνιος του 2021, όταν η Φαίη Σκορδά έδωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 άλλη ημερομηνία για τον γάμο στην Σύρο του Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη, από αυτήν που είχαν ενημέρωση οι δημοσιογράφοι, επικαλούμενη φιλικούς προσκείμενα κύκλους του ζευγαριού.

Όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός και όλοι έψαχναν το ζευγάρι για να απαντήσει. Ενοχλημένη η Δανάη Μιχαλάκη από την διαρροή των fake news, επέλεξε να διαψεύσει την είδηση μιλώντας τότε στην κάμερα του Open και στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η επιλογή της αυτή να μιλήσει σε άλλο κανάλι, ενώ ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1, ενόχλησε φυσικά την Φαίη Σκορδά που το είπε, ενώ την επόμενη μέρα της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου: «Γενικότερα κάνουμε ρεπορτάζ και εμείς και όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ, έχει συμβεί και σε εμένα και σε όλους και το σωστό είναι να ζητήσεις συγγνώμη. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη του λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Κάποιοι, δεν λέω τώρα για τους ανταγωνιστές, μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι είναι οι καλύτεροι και κάποιοι άλλοι να είναι πιο "κίτρινοι" και κατώτεροι. Θέλω να πω ότι όσο ανεβαίνω με τη βοήθεια των συνεργατών μου και ποτέ μόνη μου και μου το λένε συνέχεια οι δικοί μου άνθρωποι, όχι η αυλή μου, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι ποτέ να μην υποτιμάς κανέναν».

3η κόντρα: Η άβολη στιγμή μιας φημολογούμενης εγκυμοσύνης

Κατερίνα Καινούργιου

Η ερώτηση της δημοσιογράφου Μένιας Κούκου από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στην Δήμητρα Βαμβακούση για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, την ημέρα του γάμου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενόχλησε την Φαίη Σκορδά που το σχολίασε με την σειρά της, αφήνοντας αιχμές για τον χειρισμό του θέματος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Κάποιοι καλεσμένοι σας μίλησαν για εγκυμοσύνη», είπε η δημοσιογράφος από την πρωινή εκπομπή του Alpha κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα σε μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά. Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι την κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά», απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ήταν άβολο! Ποια δημοσιογράφος ήταν;», με τον Χρήστο Λυσσέα να τονίζει πως ήταν η Μένια Κούκου. «Από ποια εκπομπή είναι;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, οι συνεργάτες της, τής είπαν ότι είναι από τη «Super Κατερίνα». «Δεν δικάζω, ρωτάω», πρόσθεσε η παρουσιάστρια, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου την επόμενη μέρα δήλωνε ενοχλημένη για τα «μαθήματα δημοσιογραφίας» αλλά και περήφανη για τους ρεπόρτερ της εκπομπής της, τονίζοντας μάλιστα πόσο τιμητικό είναι που συνεργάζεται με τέτοιους καλούς δημοσιογράφους που ενώ τους διεκδίκησαν και άλλες εκπομπές κατά καιρούς δεν κατάφεραν να τους έχουν.

4η κόντρα: Ατάκα – κόλαφος στο πάρτι της Κουτσελίνη

Φαίη Σκορδά

Κανείς δεν ξεχνάει στο πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο για τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση, τις 3 τοπ παρουσιάστριες μπροστά στις κάμερες που δήλωναν για την ευγενή μεταξύ τους άμιλλα και στην συνέχεια την μια από αυτές να αποχωρεί ακούγοντας την ατάκα – κόλαφο που άναψε φωτιά. Τσιμτσιλή – Σκορδά – Καινούργιου μια χαρά τα έλεγαν όλες μαζί στους δημοσιογράφους για ενδεχόμενες μεταξύ τους συνεργασίες μέχρι την στιγμή που ένας ρεπόρτερ ρώτησε την Καινούργιου: «Εάν κάνει περισσότερα νούμερα η Φαίη θα της στείλεις συγχαρητήρια ή το ανάποδο;», με την Καινούργιου να απαντά: «Στην παρούσα φάση, εάν κάνει, θα της στείλω για πολλούς λόγους»... Μια απάντηση που ενόχλησε την Φαίη και αποσύρθηκε βιαστικά...

5η κόντρα: Η πισώπλατη «μαχαιριά» και οι αντιδράσεις!

Τελευταία και φαρμακερή η «μαχαιριά» τον περασμένο Σεπτέμβριο με την έναρξη της τηλεοπτικής περιόδου! Η μίνι αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε η Φαίη Σκορδά στην «Super Κατερίνα» και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη, προβλήθηκε την επόμενη μέρα της πρεμιέρας του «Fay's time» στον ΣΚΑΪ. Όμως εκτός από τα πλάνα της Φαίης και τις δηλώσεις της, στο κάτω σημείο αριστερά υπήρχε ένα μεγάλο τετράγωνο όπου έγραφαν σε μεγέθυνση το 6,5%, ποσοστό τηλεθέασης της εκπομπής της, που σχολιάστηκε από το πάνελ της εκπομπής, φέρνοντας όπως λέγεται μεγάλο εκνευρισμό στην Σκορδά που θεώρησε την κίνηση αυτή χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερωθεί, ιδιαίτερα προσβλητική, άκομψη και αντισυναδελφική...