«Με το κατάλληλο μοντάζ, την παγίδευση για δήθεν συναίνεση...» - Ο Γραμματέας Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την Super Κατερίνα

«Μαθήματα δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας. #not»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με το κατάλληλο μοντάζ, την παγίδευση για δήθεν συναίνεση...» - Ο Γραμματέας Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την Super Κατερίνα

Το πρωί της Πέμπτης 19/10 προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, τα λόγια του Γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Βλαχάκη, ως οι δηλώσεις του για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, προέδρου του κόμματος, και του συντρόφου του Tyler McBeth, ο οποίος πραγματοποιείται σήμερα (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Η καταγγελία του Γραμματέα Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για το Super Κατερίνα

Ο ίδιος, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποκάλυψε πως η συνομιλία του με τον δημοσιογράφο της εκπομπής ηχογραφήθηκε χωρίς να το γνωρίζει, όπως συνέβη και με τη μετάδοσή της στον αέρα, γι' αυτό και προειδοποιεί πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Μαθήματα δημοσιογραφικής ηθικής και δεοντολογίας. #not

Δημοσιογράφος του Alpha TV με καλεί σήμερα με επιμονή για να κάνει ρεπορτάζ για τη χθεσινή πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η κουβέντα πάει γρήγορα στο γάμο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (να ζήσουν! Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας)

Μου ζητάει τηλεφωνική επικοινωνία και αρνούμαι. Μου ζητάει ηχογραφημένη δήλωση και αρνούμαι.

Μέσα σε όλα ήμουν σε χώρο που αδυνατούσα να μιλήσω.

Συνεχίζει με παρακλήσεις τις ερωτήσεις για το πότε μας το ανακοίνωσε, τι του είπαμε κλπ. Απαντάω ευγενικά και κόβοντας ό,τι ανούσια πράγματα με ρώταγε (αν χειροκροτήσαμε!!). Μια κλήση λίγων λεπτών.

Με το κατάλληλο μοντάζ, την παγίδευση για δήθεν συναίνεση και άλλες ιστορίες έρχεται η καταγραφή της συνομιλίας μας (χωρίς να το γνωρίζω) να μετατρέπεται σε τηλεφωνική συνομιλία με την Κατερίνα Καινούργιου σε μια εκπομπή που ούτε καν ξέρω ποια είναι.

Δεν την έχω δει και ποτέ. Η εκπομπή είναι σίγουρα μακριά από τις αισθητικές μου επιλογές και δεν την προτιμώ.

Με καλημερίζει κιόλας η αγαπητή παρουσιάστρια και συνεχίζει μια σύντομη μονταρισμένη καταφανώς δήλωση μου.

Προφανώς επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει την αλήθεια της σίριαλ» - Η αιχμηρή δήλωση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το Super Κατερίνα