Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραιτήθηκε από το MEGA - Η απάντηση του σταθμού και οι άσχημες σχέσεις με τον Μαλέλη

Τι συνέβη και οδηγήθηκε στην απόφαση να φύγει από το κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραιτήθηκε από το MEGA - Η απάντηση του σταθμού και οι άσχημες σχέσεις με τον Μαλέλη

Έκπληξη προκάλεσε η παραίτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το MEGA έπειτα από 4 χρόνια συνεργασίας. Σύμφωνα μάλιστα με την Τίνα Μεσσαροπούλου - που έχει όλο το ρεπορτάζ - την παραίτηση της είδε δώσει από τον Σεπτέμβρη.

Ποιος ο λόγος της παραίτησης της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το MEGA

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που παρουσίαζε μαζί με τον Νικήτα Κορωνάκη την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, αντικαθιστώντας το δίδυμο Βούλγαρη - Χασαπόπουλο.

Όταν ξεκινούσε η νέα τηλεοπτική σεζόν και το κανάλι εξέδωσε επίσημο δελτίο τύπου με τους παρουσιαστές που θα αντικαθιστούσαν το τηλεοπτικό δίδυμο, αναφέροντας κανονικά οι συνάδελφοι της ακόμη και του συμπαρουσιαστή της, κ. Κορωνάκη, το δικό της όνομα δεν υπήρχε πουθενά. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη τα τελευταία δυο χρόνια.

Όταν η διοίκηση ωστόσο του MEGA πληροφορήθηκε για την παραίτηση της, δεν την έκανε αποδεκτή και της πρότειναν κάποιες εναλλακτικές, ακόμη και μετακίνηση της στο ONE. Παρόλα αυτά, δεν δέχτηκε καμία από αυτές, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να φύγει από το κανάλι.

Να σημειώσουμε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει ένα δυνατό βιογραφικό, αφού για αρκετά χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη επιτυχημένη πρωινή εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Μάλιστα, για την συνεργασία τους έχει πει: «Θα επέστρεφα στην παρουσίαση αν μου ταίριαζε κάποια πρόταση. Ο δημοσιογράφος είναι και μέσα και έξω. Έχω παρακολουθήσει την Μαρία Αναστασοπούλου, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και μου φαίνεται μια χαρά», καθώς πλέον κάνει εξωτερικό ρεπορτάζ.