Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν έχω να σου πω κάτι για...» - Μιλάει για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Δεν κλείνω την πόρτα για...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν έχω να σου πω κάτι για...» - Μιλάει για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Μπροστά σε κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών βρέθηκε η Ιλένια Ουίλιαμς και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τα προσωπικά της, αλλά και για τη σχέση της σήμερα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Τι δήλωσε η Ιλένια Ουίλιαμς για την τηλεόραση και τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Δεν κλείνω την πόρτα. Κάποτε ήμουν πιο αυστηρή κι έλεγα όχι, δεν θέλω. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις, ωστόσο δεν είναι κάτι που ευδοκίμησε. Δεν το κλείνω όμως. Όταν ξεκίνησα εγώ και είχαμε τότε τα πάνελ και καλούμασταν να πάρουμε θέση σε διάφορα θέματα, όταν είχα κληθεί να πω μια άποψη που μπορεί να δυσαρεστούσε κάποιον ζοριζόμουν» είπε αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

«Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου», απάντησε για τα προσωπικά της η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικό. «Δεν έχω να σου πω κάτι για το γεγονός, πως η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου θεωρούσε, πως παντρευόμαστε πριν φύγει (δείτε εδώ τι είχε πει ο παρουσιαστής). Την έχω ζήσει εκείνη την εποχή και περίοδο. Βίωσα κι εγώ πρόσφατα κάτι αντίστοιχο, με το θέμα της απώλειας. Το καταλαβαίνω απόλυτα όλο αυτό. Υπάρχει και ένας σκύλος. Εννοείται ότι θα μιλήσουμε και θα χαιρετηθούμε αν βρεθούμε έξω» πρόσθεσε για την πρώην σχέση της με το γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την τηλεοπτική εκπομπή "Happy Day" του Alpha:

Η απάντηση της Ιλένια Ουίλιαμς για την σχέση της με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

Όσον αφορά όμως την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ ποια είναι η καλλονή πρώην σύντροφός του), όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά με την Ιλένια, κάτι που επιβεβαιώσε και η ίδια το πρωί της Δευτέρας 6/2, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ανέφερε πως τα τελευταία δύο χρόνια είναι πολύ κοντά και πως ο πειρατής την βοήθησε πολύ με την απώλεια του πατέρα της.

Όταν όμως ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο για το αν είναι σε σχέση, εκείνη γέλασε και απάντησε πως δεν πρόκειται να το αποκαλύψει, μιας και δεν θέλει να απασχολήσει άλλο με τα προσωπικά της.

«Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό. Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει».