Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για τον κότσο "μπανάνα" της Μενεγάκη: «Ελένη μας αυτό το μαλλί δεν είναι...»

Η άποψη των συνεργατών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για τον κότσο

Στην σημερινή 20/10 εκπομπή Happy Day στον ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της σχολίασαν την συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην παρατηρήσει τα μαλλιά της παρουσιάστριας του MEGA.

Όπως σχολίασε και συζήτησε με τους συνεργάτες της, ο κότσος "μπανάνα" που είχε επιλέξει και επιμεληθεί ο hairstylist της, Βασίλης Μπουλούμπασης δεν ήταν πολύ ωραίος.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη

«Θέλω να πω σε αυτό το απόσπασμα ότι παρατηρούσα τα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη… Ελένη μας αυτό το μαλλί δεν είναι από τα καλύτερα σου, το λέω γιατί είμαι φαν της Ελένης Μενεγάκη. Όλες έχουμε μια ημέρα που είναι... Όταν έχεις τέτοιο πρόσωπο συνήθως σου πάει το μαλλί, δεν υποτιμώ και υποβαθμίζω τη δουλειά του Βασίλη μας, πάντως εκείνη η μέρα δεν με ξετρέλανε με τον κότσο μπανάνα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τους συνεργάτες της στο πλατό να συμφωνούν.

Στο τέλος μάλιστα αποκάλυψε πως η μητέρα της σχολιάζει και τα δικά της μαλλιά, λέγοντας: «Η μαμά μου μου λέει εκείνη την ημέρα που δείξατε εκείνο για τα μαλλιά χάλια ήταν τα δικά σου μαλλιά».

Ποιος είναι ο κομμωτής της Ελένης

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης είναι ένας από τους πιο γνωστούς hairstylist στο χώρο της showbiz, έχοντας συνεργαστεί με πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μουσικής.

«Ο πατέρας μου δεν συμφωνούσε με την απόφασή μου να γίνω κομμωτής. Πήγα σε σχολή κρυφά τον πρώτο χρόνο, την οποία πλήρωνα μόνη μου. Δούλευα ως ντελίβερι και σε σούπερ μάρκετ – κρεοπωλείο ενός συγγενή που έκοβα κιμά και μετά τυριά», είχε πει ο ίδιος για την ζωή του.

Ενώ για τις συνεργασίες του στον καλλιτεχνικό χώρο: «Έχω συνεργαστεί με άτομα που δεν μου έχουν πει ένα ευχαριστώ. Οι εκπομπές δεν ανήκουν στον παρουσιαστή, αλλά στο σύνολο που δουλεύει γι αυτής. Νιώθω αχαριστία από ανθρώπους. Κάποιες παρουσιάστριες είναι απότομες και αγενείς. Θεωρώ απρέπεια το να μου συμπεριφέρεται ο άλλος άσχημα, εκεί θα λήξω τη συνεργασία. Δεν μου αρέσει όταν μια παρουσιάστρια που συνεργαζόμασταν, να βάζει λόγια σε μια άλλη».