«Ο κακοποιητής ήταν...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη μετά τις δηλώσεις για την συναισθηματική κακοποίηση

«Έστελναν στους πρώην συνεργάτες μου να δούνε ποιος είναι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο κακοποιητής ήταν...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη μετά τις δηλώσεις για την συναισθηματική κακοποίηση

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, την Πέμπτη 19/10, κατά την οποία μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί η ίδια, αλλά και η κόρη της στο παρελθόν (δείτε εδώ αναλυτικά). Από τα λόγια της πιάστηκαν, λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής 20/10 στο Mega Καλημέρα και έκαναν τα σχόλιά τους στο πάνελ.

Η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα, η οποία ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της στον χώρο της τηλεόρασης ταλαιπωρήθηκε πολύ από συναδέλφους της, θέλησε να μιλήσει για όσα συνέβησαν μετά τις αποκαλύψεις της, όπου τα τηλέφωνα χτυπούσαν για να μάθουν για τους "κακοποιητές" της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για την συναισθηματική κακοποίηση με την οποία διαγνώστηκε).

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη μετά τις αποκαλύψεις για το bullying που δέχθηκε

«Εκείνη είπε ότι δεν λύγιζε, δεν είναι όμως όλοι έτσι. Θα σας πω ένα λάθος που γίνεται και ευχαριστώ πάρα πολύ την κ. Ντενίση που βγήκε και μίλησε και τοποθετήθηκε έτσι. Το δημόσιο bullying που λέει η κ. Ντενίση δεν λέγεται δημόσιο bullying, λέγεται συναισθηματική κακοποίηση. Είναι αυτό για το οποίο μίλησα τις προάλλες, που κάποιοι έστελναν στους πρώην συνεργάτες μου να δούνε ποιος είναι κακοποιητής. Ο κακοποιητής ήταν όλοι αυτοί που βγαίνουν και μιλούν με πάρα πολλά απαξιωτικά λόγια για εσένα συνεχώς σε δημόσιο λόγο.

Αυτό που λέει η κ. Ντενίση στο οποίο λέει ότι ήταν άκαμπτη και δεν λύγισε ποτέ - εγώ δεν ξέρω αν το πιστεύω 100%, δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που να μη λυγίζει όταν σε διασύρουν και σε εξευτελίζουν δημόσια συνεχώς, ίσως προφανώς να έχει πιο ισχυρές άμυνες - λέγεται και προκαλεί συναισθηματική κακοποίηση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Μελέτη Ντενίση