«Η Δανάη θα έχει περάσει bullying όπως και η Μαριτίνα» - Η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για τη Μπάρκα και τη μικρή της κόρη

«Έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό! Έφυγε από την τηλεόραση αυτή η μανία ότι πρέπει να είσαι ξανθιά, 50 κιλά και ψηλή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Μιμή Ντενίση την Πέμπτη 19/10 παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Η σπουδαία ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί η ίδια, αλλά και η κόρη της, Μαριτίνα, κατά καιρούς.

Αναφερόμενη, ωστόσο, στο γεγονός αυτό, έκανε και μία ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, η οποία "έσπασε" τα στερεότυπα για τις γυναίκες της τηλεόρασης, κατά την άποψή της, επισημαίνοντας πως λογικά και εκείνη θα έχει υποστεί κακόβουλες συμπεριφορές και εκφράσεις εξαιτίας αυτού.

Δείτε επίσης: «Τι πρόσωπο είναι αυτό, αλλά είσαι λίγο τσουπωτούλα» - Σάστισαν οι συνεργάτες της Μπάρκα από το ''Πάμε Δανάη'' για τα σχόλια που δέχεται

Το σχόλιο της Μιμής Ντενίση για το bullying, την κόρη της και τη Δανάη Μπάρκα

«Το έζησα λίγο εκ του μακρόθεν. Θεωρώ ότι τα παιδιά μας δεν πρέπει να τα πιέζουμε και να είμαστε πάνω από το κεφάλι τους, ότι είμαι εγώ έτσι και θέλω να γίνεις κι εσύ έτσι. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε αν είχε κιλά ούτε αν δεν είχε η Μαριτίνα. Εγώ πάντα λέω ότι πρέπει να είσαι ευτυχισμένη. Είχε κάποια ορμονικά προβλήματα που τη δυσκόλευαν και το ήθελε.

Αλλά θέλω να πω ότι... Στο είχα πει τηλεφωνικά. Η Δανάη για εμένα έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Έφυγε από την τηλεόραση αυτή η μανία ότι πρέπει να είσαι ξανθιά, 50 κιλά και ψηλή. Έφερε έναν άλλο αέρα, έναν άλλο τύπο και είναι πολύ συμβατό με την εποχή μας, που πρέπει να μάθουμε να μας αρέσει και να σεβόμαστε κάθε είδους προσωπικότητα. Αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σπουδαίο που έκανες. Δεν αμφιβάλλω θα έχει περάσει και bullying όπως και η Μαριτίνα, φουλ, δεν το συζητώ. Η Μαριτίνα δεν μου το έλεγε πολλές φορές για να μη με στενοχωρήσει, αλλά είναι δυνατή όσο δυνατή είναι τούτη, ποτέ δεν μάσησε από τέτοια», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια για την αλλαγή στο σώμα της Μαριτίνας μετά τη μεγάλη απώλεια κιλών

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της είδε η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα. Η 23χρονη πήρε την απόφαση να χάσει τα παραπανίσια κιλά και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Όπως δήλωσε δεν τις άρεσε αυτό που έβλεπε και με την στήριξη της οικογένειας της ξεκίνησε την αλλαγή.

Ακολουθώντας σωστή διατροφή αλλά και γυμναστική, κατάφερε λοιπόν να είναι σήμερα αρκετά κιλά μείον και φανερά ανανεωμένη.

Μάλιστα, στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η αλλαγή που είδε είναι εμφανέστατη, κάτι που παρατήρησαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι και έσπευσαν να σχολιάσουν.

Την αλλαγή μάλιστα στο σώμα της είχαμε δει και σε προηγούμενη ανάρτηση της που έκανε στις καλοκαιρινές της διακοπές (δείτε και την μαμά της με μαγιό στα 70).

Μαριτίνα Ντενίση κιλά

Μαριτίνα Ντενίση Instagram