«Με τον Σάββα έχουμε...» - Η εξομολόγηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τη σχέση της με τον Πούμπουρα μετά την αποχώρηση από την "Ελένη"

«Αν γυρίσετε σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, μπορείτε να δείτε τι σημαίνει πραγματικά gossip»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με τον Σάββα έχουμε...» - Η εξομολόγηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τη σχέση της με τον Πούμπουρα μετά την αποχώρηση από την

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και έτσι η ίδια στάθηκε για λίγο να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της στο MEGA, αλλά και για τις σχέσεις της με τον Σάββα Πούμπουρα μετά την αποχώρησή του από το πάνελ.

Ο δημοσιογράφος πριν αποχωρήσει φαίνεται πως είχε έρθει σε διαφωνία με την παρουσιάστρια για ορισμένα θέματα για τα οποία δεν μίλησαν ποτέ, έχοντας κάνει πια unfollow την ίδια (δείτε εδώ την αποκάλυψή του γι' αυτό), ωστόσο δεν υπάρχει κακία ανάμεσά τους.

Η σχέση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με τον Σάββα Πούμπουρα μετά την αποχώρηση από την "Ελένη"

«Είμαστε πάρα πολύ ωραία φέτος, δεν ξέρω αν μας βλέπετε. Θα το ‘χετε καταλάβει κι εσείς, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι. Είναι πολύ άνετα, ξεχνάμε ότι έχουμε κάμερες, γελάμε. Εντελώς οικογενειακή κατάσταση», είπε αρχικά.

«Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε καθόλου gossip. Αν γυρίσετε σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, μπορείτε να δείτε τι σημαίνει πραγματικά gossip και τι εννοούμε. Δεν είμαι σίγουρη ότι μιλάμε τόσο πολύ για lifestyle. Νομίζω πιο πολύ συζητάμε τα του σιναφιού μας, τα των εκπομπών, αυτά που αφορούν στην τηλεόραση δηλαδή και τους ανθρώπους μέσα σε αυτή. Σίγουρα δεν συζητάμε για την προσωπική τους ζωή», εξήγησε έπειτα.

«Η Ελένη πάντα έδινε συμβουλές με έναν τρόπο. Είναι πολύ ανοιχτή», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ σε ερώτηση για την συνεργασία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με το κανάλι και την "Ελένη" δήλωσε πως δεν γνωρίσει τι πρόκειται να συμβεί.

Για τον Σάββα Πούμπουρα δήλωσε στο τέλος: «Δεν έχουμε προλάβει να βρεθούμε, αλλά έχουμε πολύ καλή επαφή, λίγη, όσο προλαβαίνουμε με τα παιδιά και τις δουλειές. Φέτος δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι, όμως ο Σάββας είναι ικανότατος, έχει πάρα πολλά πόστα στα οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να σκίσει».

Δείτε επίσης: «Δεν είναι όλα λεφτά, δεν είναι όλα πρόγραμμα, παραδοτέα και πωλήσεις» - Ξέσπασε δημόσια ο Σάββας Πούμπουρας