«Αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό...» - Το ξεκαθάρισμα του Σάββα Πούμπουρα για το unfollow στην Ελένη Μενεγάκη

Ποιες είναι οι σχέσεις τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό...» - Το ξεκαθάρισμα του Σάββα Πούμπουρα για το unfollow στην Ελένη Μενεγάκη

Η "Ελένη" έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής 7/7 και έτσι η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τον Σάββα Πούμπουρα, καθώς δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλατό της του χρόνου (δείτε εδώ τα αμήχανα λόγια τους). Το Σάββατο 8/7 ο ίδιος μίλησε στο Γειά σου γι' αυτή του την απόφαση και θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει και ποιες είναι οι πραγματικές του σχέσεις με την παρουσιάστρια.

Απάντησε δηλαδή για μία ενδεχόμενη νέα συνεργασίας τους, για το unfollow που της έκανε πριν από λίγο καιρό, αλλά και για τις σπόντες που πετούσαν μεταξύ τους στον αέρα το τελευταίο διάστημα.

Το ξεκαθάρισμα του Σάββα Πούμπουρα για το unfollow και την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

«Στο τέλος σκέφτεσαι μόνο τα ευχάριστα. Πού δεν υπάρχουν δυσάρεστα; Όλες οι επαγγελματικές σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Μια χαρά πέρασα φέτος, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω τις δυνατότητές μου, ότι μπορώ να ξεπερνάω εμπόδια και προστριβές γρήγορα. Πάντα κρατάω το θετικό πρόσημο από ό,τι τελειώνει. Και από το άσχημο έχεις να πάρεις κάτι και από το καλό επίσης», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ίσως σε ένα εντελώς διαφορετικό concept θα ξανασυνεργαζόμουν με την Μενεγάκη. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο το καθημερινό, δεν είχα ξανακάνει τέτοιου είδους εκπομπή. Πήρα πάρα πολλά από την Ελένη».

Όσον αφορά στο unfollow, εξήγησε: «Αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό. Εσένα σου αρέσουν όσα βλέπεις στο Instagram; Σου αρέσουν τα τακούνια, τα φορέματα; Μπορεί κάποια στιγμή να βαρεθείς να τα βλέπεις. Όπως και η Ελένη μπορεί να βαρεθεί να βλέπει φαγητά».

Και κατέληξε για το ping pong ατακών τους στην προτελευταία εκπομπή: «Επειδή φοράει αυτά τα φορέματα που μου αρέσουν και με πήγε σερί, της λέω "τρεις μέρες μ’ έχεις πάει σερί με τα φορέματα". Μάλλον δεν το ακούσατε καλά. Αυτό ήταν όμως, δεν ήταν κάτι άλλο».