«Άνοιξε ένα συρίγγιο! Είχαν φτάσει 37 κιλά εξαιτίας...» - Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου με το πρόβλημα υγείας της

Η σχέση με τους γονείς της και η τοποθέτηση για το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Άνοιξε ένα συρίγγιο! Είχαν φτάσει 37 κιλά εξαιτίας...» - Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου με το πρόβλημα υγείας της

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για τη φετινή σεζόν στην εκπομπή Happy Day του ALPHA και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη. Η τραγουδίστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους γονείς της που έχουν φύγει από τη ζωή, το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, αλλά και για την κόρη της που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης μέσα στη φυλακή (δείτε φωτογραφίες).

«Είμαι προληπτική και πιστεύω στις ενέργειες. Αν κάποιος δεν μου πηγαίνει, παθαίνω ένα "σεντόνι". Δεν μου αρέσουν τα "πεθαμενατζίδικα" χρώματα, όπως τα γήινα, τα μπεζ και τα μωβ», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη της.

Η σχέση της Σοφίας Βόσσου με τους γονείς της

«Πιστεύω στο Θεό. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, παρακάλεσε το Θεό να μην πονέσει. Ο πατέρας μου "έφυγε" σαν πουλάκι μετά το χειρουργείο, από μικρόβιο. Τον ευχαρίστησα, θα είναι αιώνια ευγνώμων. Με τον πατέρα μου είχαμε φοβερή σχέση. Του έλεγα τα πάντα. Δεν τον φοβόμουν, αντιθέτως τον σεβόμουν. Η μητέρα μου ήταν αντίθεση με το επάγγελμα μου. Ο πατέρα μου την τράβαγε», είπε.

Και συνέχισε: «Έχω βοηθήσει ην ψυχή μου είτε μέσω του πνευματικού μου, είτε από φίλους μου που ασχολούνται με τα ενεργειακά. Κάνω καθημερινά διαλογισμό πριν κοιμηθώ. Φοβάμαι τις κατηφόρες και το ποδήλατο. Με φόβιζε η μάνα μου μην πέσω».

Η προσωπική της ζωή

«Έχω συναντήσει 3 φορές τον άντρα της ζωής μου. Με τον έναν θα μπορούσε να έχω σχέση. Ποτέ δεν θα κάνω την πρώτη κίνηση σε σχέση. Αυτή είναι η δουλειά του άντρα. Η γυναίκα δίνει το πράσινο φως. Αν το άντρας δεν κάνει την πρώτη κίνηση, θα είναι σαν ευνουχισμένος», εξομολογήθηκε έπειτα από σχετική ερώτηση.

Για τον Αντρέα Μικρούτσικο και το χαμό που έφερε ο τσακωμός του με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και τη σχέση τους, σημείωσε πως: «Παρακολουθών τον Αντρέα. Έχει επιχειρήματα όταν μιλάει. Νιώθω ευλογημένη που πέρασα 10 χρόνια μαζί του. Είναι αγάπη ζωής είναι οικογένεια μου. Του κράταγα μούτρα 2 μήνες, επειδή δεν με θυμήθηκε στην γιορτή μου».

Το πρόβλημα υγείας της

«Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου. Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε. Μου έδωσαν μία ορμόνη που αλλοίωσε τη γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω και εξαιτίας όλης αυτής της ταλαιπωρίας είχα φτάσει 37 κιλά. Δεν ήμουν ανορεξική», είπε και για τα κιλά που είχε χάσει.

Η αποκάλυψη για την κόρη της

Σχετικά με την κόρη της και το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον σύντροφό της που βρίσκεται στην φυλακή, σχολίασε: «Το σύμφωνο συμβίωσης της κόρης μου ήταν λογικό να πάρει δημοσιότητα. Είναι μια περίεργη σχέση. Δεν μου άρεσε που χαρακτήριζαν τον γαμπρό μου κρατούμενο. Με ενδιαφέρει που η κόρη μου είναι ευτυχισμένη και είναι επιλογή της να κάνει ότι θέλει. Ο γαμπρός μου είναι αξιόλογος άνθρωπος. Πήρε μέσα στη φυλακή 2 πτυχία».