«Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να...» - "Έσπασε" μπροστά στην κάμερα του Πάμε Δανάη ο κολλητός του Αίαντα Μανθόπουλου στην κηδεία του

Τα έπιναν μαζί στο αγαπημένο τους στέκι μετά τη δουλειά κάθε φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να...» -

Σήμερα, Παρασκευή 20/10, πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία του Αίαντα Μανθόπουλου στο νεκροταφείο της Παιανίας. Εκεί παρευρέθηκαν τα αγαπημένα του πρόσωπα, με την πρώτη του σύζυγο και τα παιδιά τους να αποτελούν τραγικές φιγούρες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), όπως και η τελευταία του σύντροφος (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της με τρεμάμενη φωνή).

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, εξασφάλισε τα πρώτα λόγια του κολλητού του ηθοποιού, Ιάκωβου Μυλωνά, ο οποίος με δυσκολία μιλούσε μπροστά στις κάμερες και προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

"Έσπασε" στην κάμερα του Πάμε Δανάη ο κολλητό του Αίαντα Μανθόπουλου

«Το τελευταίο αντίο σε έναν υπέροχο ηθοποιό, έναν υπέροχο φίλο, πολύ καλό παιδί, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Πριν λίγο καιρό είχαμε μιλήσει και ήταν καλά τότε», δήλωσε αρχικά η Νάντια Μουρούζη.

«Χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο και ήρθαμε να του πούμε το τελευταίο αντίο. Αν σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, θα ήμασταν μαζί στο θέατρο και μετά θα πηγαίναμε στο αγαπημένο μας μπαράκι να πιούμε το ποτό μας. οπότε η θέση του θα είναι κενή, αλλά θα τον περιμένει. Ήταν πολύ ξαφνικό, μας έκοψε τα γόνατα αυτό. Καλό παράδεισο να έχει. Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να τον αποχαιρετήσω, θα πάρει καιρό» και δεν μπόρεσε να πει τίποτα άλλο για τον φίλο του.

«Τι να πεις; Ο Αίαντας έφυγε. Του ευχόμαστε εκεί που είναι - εάν υπάρχει κάτι μετά - η ψυχή του να είναι σε ευφορία. Πριν από περίπου δύο μήνες μιλήσαμε τελευταία φορά. Τι σημασία έχει αυτό;», επισήμανε με τη σειρά του ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος είναι ξάδερφος του Αίαντα Μανθόπουλου.