«Τι λόγο έχεις τώρα και το θυμίζεις αυτό...» - Ενοχλημένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με ερώτηση της Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα

«Δεν θέλω από τότε να...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Τι λόγο έχεις τώρα και το θυμίζεις αυτό...» - Ενοχλημένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με ερώτηση της Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς, "Φόνοι στο Καμπαναρίο" (δείτε εδώ πότε είναι και τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο), η αγαπημένη και γνωστή ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή "Super Κατερίνα" του Alpha, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για ποιο λόγο δε θέλει πλέον να δίνει συνεντεύξεις.

Το αιχμηρό σχόλιο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τις συνεντεύξεις

«Θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί νομίζω ότι γι’ αυτό "κλείστηκες" πέρυσι. Μετά τον ντόρο που έγινε με τη συνέντευξη που έδωσες στη Χρηστίδου, θυμάσαι, για τον Φιλιππίδη, την απάντηση που είχες δώσει, έπεσαν να σε φάνε από τα social, κυρίως», ξεκίνησε να λέει σε πρώτη φάση η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Να υπενθυμίσουμε, πως η ηθοποιός μεταξύ άλλων είχε δηλώσει, ότι «Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω».

«Γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Τι λόγο έχεις εσύ, ενώ κάνουμε μία τόσο ωραία συνέντευξη, να θυμίζεις πράγματα που και δεν ήταν σαφή, ήταν ασαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα. Καθένας ας είναι με τις απόψεις του κι εγώ θα είμαι με τις δικές μου, δε θέλω να απαντήσω για αυτό καθόλου. Δε θέλω να διαπραγματευτώ», αποκρίθηκε έντονα ενοχλημένη η ηθοποιός.

«Δεν θέλω να ξαναδώσω από τότε συνέντευξη πουθενά. Δεν μου χρειάζεται και δεν θέλω. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μέσα από την εργασία μου, και με βλέπει μέσα από την εργασία μου, και με τιμάει μέσα από την εργασία μου. Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι για αυτό. Και ο κόσμος που με αγαπάει, κατάλαβε τι ήθελα να πω, και καταλαβαίνει ακριβώς τι θέλει να πει κάποιος. Και όχι αυτό που λέει αυτός που θέλει να πει για να επιβιώσει», κατέληξε η αγαπημένη και γνωστή παρουσιάστρια με τον ίδιο τόνο και εμφανή ακόμη την ένταση και την ενόχληση στα λόγια της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: