«Μου πήρε δύο χρόνια να ανοίξω τα δώρα...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

«Όταν γεννήθηκε ο Άγγελος...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου πήρε δύο χρόνια να ανοίξω τα δώρα...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 20/10 προβλήθηκε η συνέντευξη της Μάσας Φασούλα, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Φασούλα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να ξεφυλλίζω άλμπουμ, δεν έχω φτιάξει ακόμα τις φωτογραφίες από τον γάμο μου».

Με αφορμή, λοιπόν, τις δηλώσεις της, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία σπάνια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τα δώρα που είχαν λάβει από τους καλεσμένους (δείτε εδώ τη συμφωνία που έκαναν όταν πήραν διαζύγιο για την περιουσία τους).

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

«Αυτό δεν το έχω ξανακούσει», είπε αρχικά η παρουσιάστρια για το ζευγάρι και πρόσθεσε: «Έχω ακούσει όμως, ότι κάποιοι δεν έχουν προλάβει να ανοίξουν όλα τα δώρα του γάμου τους. Εγώ ας πούμε θυμάμαι, τότε, μου πήρε μία διετία. Νομίζω στον 1,5 χρόνο, όταν γεννήθηκε ο Άγγελος που είπαμε να ελευθερώσουμε το δωμάτιο. Δεν προλαβαίναμε. Ήταν τόσα πολλά που δεν προλάβαμε να τα ανοίξουμε. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι».

Το πρώτο βράδυ που έμειναν μαζί τσακώθηκαν άσχημα γιατί...

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ πέρασε το περιοδικό YOU! Αφιέρωμα με τίτλο «9 παρουσιάστριες και τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους στο μικροσκόπιο» και μεταξύ της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ) και της Σταματίνας Τσιμτσιλή (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την παρουσιάστρια του ALPHA) και η Ελένη Μενεγάκη!

  1. Όταν έμενε έγκυος, μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα πήγαιναν καλά, δεν το έλεγε σε κανέναν από το οικογενειακό της περιβάλλον.
  2. Δεν ψάχνει ποτέ κινητό, γιατί όποιος... ψάχνει, βρίσκει!
  3. Όταν είναι στο σπίτι βάζει το κινητό της σε λειτουργία πτήσης, για να χαλαρώνει, να απολαμβάνει την οικογένειά της και να ηρεμεί το μυαλό της.
  4. Μόνο την κολλητή και κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου εμπιστεύεται 100% και της μιλάει για ό,τι πρόβλημα έχει, είτε με τα παιδιά της, είτε με τα προσωπικά της, είτε με τα επαγγελματικά.
  5. Το πρώτο βράδυ που έμεινε με τον Γιάννη Λάτσιο, τσακώθηκαν άσχημα, σκοτώθηκαν, γιατί εκείνη σοκαρίστηκε με τα τόσα πολλά κοστούμια που είδε στην ντουλάπα της!
  6. Έχει βιώσει δύο αποβολές.
  7. Η επιλογή του ονόματός της έγινε... πετώντας ένα κέρμα – κορόνα ή γράμματα! Η μία οικογένεια ήθελε να της δώσουν το όνομα Ελένη ενώ η άλλη το όνομα Εύα.
  8. Έχει παίξει σε διαφήμιση για σαμπουάν μαζί με την Κατερίνα Λέχου τη δεκαετία του '90!
  9. Στο πρώτο δοκιμαστικό για τον πρωινό καφέ πήρε συνέντευξη από την Άννα Βίσση.
  10. Λατρεύει το τζίντερ, που προσθέτει σχεδόν σε όλα τα φαγητά, ενώ το καταναλώνει και ως τσάι στο πρωινό της.