Ελένη Μενεγάκη: H λαμπερή εμφάνιση και τα "βέλη" προς τους επικριτές της

"Καρφιά", αλλά με στυλ

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: H λαμπερή εμφάνιση και τα

Μία πολύ λαμπερή εμφάνιση έκανε σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της "Ελένη", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Mega, αλλά είχαν και κάποιους στόχους τα λόγια που είπε κατά την είσοδό της.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια άφησε κάτω τα μαλλιά της και επέλεξε ένα μίντι κρουαζέ και σατέν φόρεμα στο χρώμα του μαντζέντα, το οποίο συνδύασε με υπέροχες φούξια γόβες, αλλά και ένα υπέροχο απλό, αλλά πολύ λαμπερό μακιγιάζ. Το σύνολό της αποθεώθηκε από όλους τους συνεργάτες της στο πάνελ, ενώ στη συνέχεια άρχισε να μοιράζει τα εύσημα στους ανθρώπους, που βρίσκονται πίσω από την κάμερα και είναι υπεύθυνοι για την καθημερινή της εμφάνιση, αλλά και τα αξιοζήλευτα look της.

Δείτε επίσης: Η πρωινή βόλτα της Ελένης Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας

«Μαλλί Κατερίνα Λούβαρη, μακιγιάζ Μάγδα μας και ο προσωπικός και μοναδικός μας φωτογράφος Σερ Στάθης…», υπογράμμισε η παρουσιάστρια. Η συνεργάτιδά της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου πέταξε την εξής σπόντα, «Ελένη τι συμβαίνει και μας τους λες; Είναι σα να λες εγώ δεν ευθύνομαι για αυτή την εμφάνιση….». Η παρουσιάστρια έσπευσε να σχολιάσει, ότι «κοίταξε κάθε μέρα πρέπει να τους λέμε για να ξέρει ο κόσμος ότι κάποιοι άνθρωποι τρέχουν και γι’ αυτά, που είναι σημαντικά…».

Αυτά που είπε δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού τον τελευταίο καιρό δέχεται πολύ επικριτικά σχόλια για την παρουσία της στην εκπομπή, από το μακιγιάζ και το μαλλί μέχρι και το outfit της.

Δείτε παρακάτω τη θεαματική της είσοδο:

Το σχόλιο που της είχε κάνει η Σταματίνας Τσιμτσιλή:

«Θέλω να πω σε αυτό το απόσπασμα ότι παρατηρούσα τα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη… Ελένη μας αυτό το μαλλί δεν είναι από τα καλύτερα σου, το λέω γιατί είμαι φαν της Ελένης Μενεγάκη. Όλες έχουμε μια ημέρα που είναι... Όταν έχεις τέτοιο πρόσωπο συνήθως σου πάει το μαλλί, δεν υποτιμώ και υποβαθμίζω τη δουλειά του Βασίλη μας, πάντως εκείνη η μέρα δεν με ξετρέλανε με τον κότσο μπανάνα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τους συνεργάτες της στο πλατό να συμφωνούν.

Στο τέλος μάλιστα αποκάλυψε πως η μητέρα της σχολιάζει και τα δικά της μαλλιά, λέγοντας: «Η μαμά μου μου λέει εκείνη την ημέρα που δείξατε εκείνο για τα μαλλιά χάλια ήταν τα δικά σου μαλλιά».