Μαυροφορεμένη με γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό της - Φωτογραφία από την πρωινή βόλτα της Ελένης Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένη με γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό της - Φωτογραφία από την πρωινή βόλτα της Ελένης Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας

Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει έναν από τους "μεγαλύτερους" λογαριασμούς στο Instagram που μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Σε αυτόν συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες από τα outfit που φορά στην εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, και σπανιότερα αναρτά στιγμές της από τις διακοπές της και τις βόλτες της με τους φίλους και τον σύζυγό της.

Την Παρασκευή 20/10, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την πρωινή της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, με την ίδια να έχει ντυθεί στα μαύρα, με στενό τζιν και grafphic t-shirt με στάμπα. Επέλεξε μπεζ παπούτσια με χαμηλό τακουνάκι για να συνδυάσει το υπόλοιπο σύνολο, ενώ για αξεσουάρ διάλεξε μία μαύρη καθημερινή τσάντα, πράσινο ρολόι και μαύρα γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο.

Δείτε επίσης: To στιλιζαρισμένο ψηλό σινιόν της ήταν η έμπνευση που χρειαζόμασταν αυτή τη σεζόν!

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Καλημέρα», έγραψε απλώς στην λεζάντα της ανάρτησης στο προφίλ της, συγκεντρώνοντας αμέσως χιλιάδες likes.

Δείτε επίσης: Το σχόλιο της Τσιμτσιλή για τον κότσο "μπανάνα" της Μενεγάκη: «Ελένη μας αυτό το μαλλί δεν είναι...»

Ελένη Μενεγάκη πρωινή έξοδος
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η σπάνια εμφάνισή της με την 8χρονη κόρη της, Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά της, θέλοντας να προστατεύσει την οικογένεια της από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει για τα παιδιά της, τον γιο της δεν τον ενδιαφέρει η έκθεση μπροστά στις κάμερες, ωστόσο, η Λάουρα δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα media, για το λόγο κιόλας αυτό η παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει στις κάμερες να τις βάζουν μπλερ στο πρόσωπο όταν τις απαθανατίζουν μαζί.

Όσον αφορά τώρα την δυο μικρότερες κόρες, Βαλέρια και Μαρίνα, η ίδια δεν επιθυμεί να δείχνει τα πρόσωπα τους, καθώς είναι ακόμη ανήλικες και θέλει να τις προστατεύσει, μέχρι να ενηλικιωθούν και να αποφασίσουν μόνες τους αν θέλουν να βγουν στη δημοσιότητα.

Πρόσφατα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με την μικρότερη της οικογένειας, Μαρίνα, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από τη σχέση της και τον έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως είδαμε από τον φωτογραφικό φακό που τις απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει. Σήμερα είναι 8 ετών και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει στη μητέρα της, αν μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από όταν ήταν λίγο πιο μικρή.

Από την άλλη, η παρουσιάστρια του MEGA, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και αέρινη, μέσα στο girly φόρεμα της!

Δείτε επίσης: Ποιος θα κληρονομήσει 30.000.000 από την περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη