Καραβάτου: «Στο MEGA δεν ήμουν η Κατερίνα, δεν...» - Η αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Fay's Time

«Το ζω έτσι, όπως μου δόθηκε...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Καραβάτου: «Στο MEGA δεν ήμουν η Κατερίνα, δεν...» - Η αποκαλυπτική της συνέντευξη στο Fay's Time

Σήμερα, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην εκπομπή "Fay's Time", που προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, και τη Φαίη Σκορδά, και μεταξύ άλλων μίλησε για το My Style Rocks (δείτε αποκλειστικές εικόνες από το σημερινό Gala), το οποίο παρουσιάζει, αλλά και την κατάσταση της τηλεόρασης στις μέρες μας.

Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την τηλεόραση και το My Style Rocks

«Το ζω έτσι, όπως μου δόθηκε. Η αλλαγή δεν με τρόμαξε στο My Style Rocks. Εφόσον κάποιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή του, το δέχομαι και αλλάζω σελίδα. Αφού έγινε αυτή η πράξη, το βήμα είναι "ωραία, ποια είναι η επόμενη στιγμή, η επόμενη μέρα;". Αν ένας συνεργάτης μου παίρνει την απόφαση να φύγει, θα πρέπει να με πάρει αυτός και μετά να συζητήσουμε, αυτό έχει γίνει. Υπήρξαν φορές που έχω εξαντλήσει και τα περιθώρια. Αλλά τον νιώθεις τον άλλον, αν είναι βέβαιος ή όχι. Αλλά η περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι άλλη», ανέφερε για την αλλαγή στην εκπομπή.

«Κάτι που έχω μάθει καλά από τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση είναι, πως όταν φεύγει κάποιος, δεν πας να τον αντικαταστήσεις, δεν κάνεις καμία αντικατάσταση. Πας για κάτι ρηξικέλεφθο, κάτι διαφορετικό που θα κάνει αίσθηση. Η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει κάτι που το απολαμβάνει πολύ. Η μόδα είναι η ζωή της, και έτσι συμπεριφέρεται. Έχει το τετραδιάκι της, έχει φωτογραφίες και τις τυπώνει, κάνει ένα ολόκληρο ημερολόγιο. Είναι φοβερό αυτό!», είπε για τη νέα κριτική επιτροπή.

«Δεν μου λείπει το καθημερινό, να είμαι ειλικρινής! Αυτό το βρίσκω ως μια μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Είναι ένας γλυκός συνδυασμός πρόκλησης και της αλλαγής των δεδομένων, που θα με έκαναν να κάνω εκπτώσεις. Από την εποχή που έκανα τους ΚουΚου τα πράγματα έχουν αλλάξει, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα το ίδιο. Αυτό που κάνετε το θεωρώ δύσκολο πια. Έχει αλλάξει η δομή μιας πρωινής εκπομπής, δεν είναι ψυχαγωγική εκπομπή. Ανακατεύονται πολλά πράγματα, περνάς από το ένα θέμα το άλλο με μια ταχύτητα που μπορεί να είναι επικίνδυνη», σχολίασε για την απουσία της από την πρωινή ζώνη.

«Ο κόσμος μετά την καραντίνα μπήκε σε έναν διαφορετικό τρόπο που με τον οποίο ήθελε να βλέπει τηλεόραση. Τον ενδιάφερε η επικαιρότητα, ιδίως με κάποιες πολύ τραγικές και δραματικές ιστορίες, και νομίζω, ότι όλα πάνε στο ένα άκρο και βρίσκουν μετά το μέτρο τους», υπογράμμισε για το κοινό.

«Η πρωινή ζώνη θα επανέλθει και το θέλω πολύ αυτό! Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ψυχαγωγηθούν και να δουν την αισιοδοξία και την ελπίδα. Δεν είπα ότι δεν θα επανέλθω, αλλά ένιωσα μία εσωτερική ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό. Στο MEGA δεν ήμουν η Κατερίνα, δεν την ευχαριστήθηκα εκείνη την χρονιά. Δεν έγιναν όπως θα έπρεπε πολλά πράγματα, γιατί είδα τι είχε απήχηση. Εκείνη η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα, ήρθε η ζωή μου τούμπα, δεν ήταν μόνο τα επαγγελματικά. Θα μπορούσα να κατηγορήσω ανθρώπους, αλλά ξέρω ότι η ίδια ότι δεν ήμουν αυτή που έπρεπε. Εγώ αδίκησα εκείνη την εκπομπή, γιατί δεν ήμουν και 100% εκεί», εξομολογήθηκε για την προηγούμενη δουλειά της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: