«Πολύ ωραία αυτή η αλλαγή, η ανανέωση!» - Δεν πίστευε στα μάτια της η Ελένη Μενεγάκη βλέποντας την καλεσμένη της

Μια άλλη με το νέο look στα μαλλιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πολύ ωραία αυτή η αλλαγή, η ανανέωση!» - Δεν πίστευε στα μάτια της η Ελένη Μενεγάκη βλέποντας την καλεσμένη της

Η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή (20/10) έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκπομπή της, Ελένη με την παρουσιάστρια να έχει επιλέξει ένα ιδιαίτερο φόρεμα, το οποίο αποτέλεσε το λόγο, που αποθεώθηκε από τους συναδέλφους της (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Ελένη δέχτηκε ως καλεσμένη στο πλατό της τη Μαρία Κίτσου με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της για όλα όσα σχεδιάζει τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Πριν όμως η Μαρία Κίτσου ξεκινήσει τη συζήτησή της με την παρουσιάστρια δέχτηκε μοναδικά σχόλια για την αλλαγή στο look της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην αλλαγή που έκανε η Μαρία Κίτσου

«Έκοψες τα μαλλιά σου, τα άνοιξες, έκανες ανταύγειες μέσα και μπράβο και πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή, η ανανέωση! Η ερώτησή μου είναι...εσύ αυτό το έκανες για ρόλο ή σου έκανε κέφι», είπε η Ελένη Μενεγάκη

Η μητρότητα και τα επαγγελματικά της σχέδια

«Εγώ πάντα έλεγα αν κάνω παιδιά θα θέλω ο σύντροφός μου να με εμπνεύσει σε αυτό, να θέλω να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου, να θέλω να γίνω η μητέρα των παιδιών του! Αυτό...θα ήθελα να γεννηθεί έτσι», είπε η Μαρία Κίτσου.