«Είστε έτοιμοι;» - Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για την έναρξη της νέας της εκπομπής "Νυχτα Στάσου"

Δείτε τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

"Στροφή" στην καριέρα της φαίνεται πως κάνει η Μελίδα Ασλανίδου αφού για πρώτη φορά θα την απολαύσουμε στον ρόλο της παρουσίαστριας. Όπως είναι γνωστό η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει την νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ, «Νύχτα Στάσου».

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι, η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21.00. Ωστόσο δεν θα είναι μόνη της! Μαζί της θα βρίσκεται και ο κορυφαίος μαέστρος και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, Χρήστος Νικολόπουλος.

Δείτε επίσης: «Θα πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ δημόσια» - Η άγνωστη σχέση της Μελίνας Ασλανίδου με γνωστό τραγουδιστή

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου για την έναρξη της νέας της εκπομπής

Η Μελίνα Ασλανίδου στην πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε και η ίδια την έναρξη της νέας εκπομπής της.

«Μια υπέροχη Κυριακή πέρασε έρχεται η «Νύχτα» να σταθεί σε σπουδαίους δημιουργούς, μοναδικούς καλλιτέχνες και υπέροχα τραγούδια ... ξεκινάει ένα νέο ταξίδι. Είστε έτοιμοι?» έγραψε στη λεζάντα η Μελίνα Ασλανίδου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπομπή που θα παρουσιάσει

Μαζί τους, με όλες τις γνώσεις και το ταλέντο της, θα βρίσκεται η ποιήτρια και στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Στην παρέα τους, κάθε σαββατόβραδο, τραγουδιστές οι οποίοι θα ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, αλλά και δικές τους επιτυχίες, καθώς και καλλιτέχνες που θα σχετίζονται με τα μουσικά αφιερώματα της εκπομπής.

Ένα νέο σκηνικό, που θα δίνει την αίσθηση των μουσικών σκηνών μέσα στις οποίες άνθησε το λαϊκό τραγούδι, και θα φιλοξενήσει τη νέα εκπομπή, στήνεται εξαρχής στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει, με τις εξαιρετικές του γνώσεις και την πολυετή έρευνά του στο λαϊκό τραγούδι, ο Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ διευθυντής της ορχήστρας και ενορχηστρωτής θα είναι ο Νίκος Στρατηγός.

Ασλανίδου - Nικολόπουλος