«Μου γυρίζει το μάτι! Ρε φίλε εσύ...» - Η δημόσια οργή της Μαρίας Ηλιάκη

Ο λόγο που ξέσπασε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά εκφράζεται μέσα από την πλατφόρμα για προσωπικά ζητήματα, την οικογένειά της και φυσικά το μεγάλωμα της κόρης της, Κατερίνας.

Πρόσφατα μάλιστα, είδαμε την παρουσιάστρια να γίνεται έξαλλη με αυτό, που αντίκρυσε πηγαίνοντας την κόρη της στην παιδική χαρά (δείτε εδώ αναλυτικά). Την Παρασκευή (20/10) η Ηλιάκη έκανε μια σειρά από νέα insta stories καταθέτοντας το θυμό της για ένα άλλο ζήτημα σχετικά με το παιδί.

O εκνευρισμός της Μαρίας Ηλιάκη για σχόλια που δέχεται για την κόρη της

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να αφήσει ένα μήνυμα προς τις μαμάδες, αλλά και τις γυναίκες, που δεν έχουν παιδιά αλλά τείνουν να σχολιάζουν και φέρνουν σε αμηχανία άλλες μαμάδες σχετικά με το πότε θα κόψει το παιδί τους την πάνα, την πιπίλα κλπ.

«Πήγα σε ειδικούς και διαπίστωσα πως είχα μία μεταβολική διαταραχή»

«Εγώ τη ζωή μου τη χωρίζω σε δύο περιόδους. Πριν ξεκινήσω να προσέχω τη διατροφή μου και μετά. Έχω κάνει όλα αυτά τα επικίνδυνα που κάνουμε όλοι πολλές φορές στη ζωή μας, δηλαδή αυτό που ξεκινάς τη μέρα σου και τρως μόνο φρούτα ή ξεκινάς και είσαι όλη μέρα με μία σαλάτα όταν το κάνεις αυτό ο οργανισμός σου ζητάει και ζητάει και ζητάει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Πήγαινα σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Νέα Σμύρνη και έτρωγα κάθε απόγευμα μία πάστα κουνελάκι. Στην πενταετία, 35 με 40, κατάλαβα ότι κάτι γίνεται, γιατί πήγαινα στο ψυγείο και έψαχνα απεγνωσμένα να φάω γλυκά – αλμυρά και λέω "κάτι κάνω λάθος". Τόσες δίαιτες, τόσες διατροφές. Ξεκίνησα να το ψάχνω και πήγα και σε ειδικούς για να μπω σε ένα πρόγραμμα. Διαπίστωσα πως είχα μία μεταβολική διαταραχή που λέγεται διαχείριση σακχάρου και δεν μπορούσε ο οργανισμός μου να μπει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για να υπακούσει».

Τα τελευταία 8 χρόνια, ωστόσο, έχει κόψει εντελώς τη ζάχαρη, ενώ προσέχει πολύ παραπάνω τώρα που είναι μαμά :«Όταν μπήκα σε αυτό το πρόγραμμα διατροφής και άλλαξα λίγο τη ζωή μου, τότε κατάλαβα τι έκανα. Κάνω μία διατροφή μεσογειακή, τρώω από όλα, έξι γεύματα τη μέρα περίπου. Παλιά πήγαινα για φαγητό το βράδυ, ενώ δεν είχα φάει όλη μέρα, και με το που θα έτρωγα κάτι κοιμόμουνα. Μου χαλούσε όλη μου την καθημερινότητα».

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης