«Λείπει! Έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια» - Το δημόσιο παράπονο γνωστού τραγουδιστή που έχει χαράξει μεγάλη επιτυχία με τον Νότη Σφακιανάκη

Θα επιστρέψει στις πίστες;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νότης Σφακιανάκης αποτελεί ένα πρόσωπο, που έχει χαράξει την δική του πορεία στη μουσική με το λαϊκό ρεπερτόριο να είναι αυτό, που υπηρέτησε μέχρι τη στιγμή, που πήρε την απόφαση να κάνει συνολική παύση.

Φίλοι του, πρόσωπα της τηλεόρασης και συνάδελφοι του κάνουν λόγο για την εξαφάνιση του Νότη Σφακιανάκη, όχι μόνο από τα καλλιτεχνικά, αλλά και από την όποια κοινωνική ζωή συνήθιζε να έχει ο τραγουδιστής.

Την Παρασκευή (20/10) ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ''Πρωινό Σουσού'' με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις μεταξύ άλλων και για την απουσία του Νότη Σφακιανάκη (δείτε εδώ την πιο πρόσφατη εμφάνισή του).

Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για τον Νότη Σφακιανάκη

«Είναι φανερό, ότι λείπει ο Πασχάλης Τερζής και ο Νότης Σφακιανάκης. Με τον Πασχάλη έχουμε κάνει μόνο μία, δύο συναυλίες μαζί...πολλά τραγούδια, πολλές μεγάλες του επιτυχίες! Τους σέβομαι και τους εκτιμώ μουσικά και τους δύο πολύ. Όχι, δε μιλάω με τον Νότη, έχουμε να μιλήσουμε 3-4 χρόνια, δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψει», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Το πρόσωπο που μίλησε με τον Σφακιανάκη κατά την περίοδο της απομόνωσης

Καλλιτέχνες και συνάδελφοι, που συνεργάστηκαν με τον Νότη κάνουν συχνά δηλώσεις για εκείνον, με τους περισσότερους - όντως - να μην έχουν ίχνη του. Ο Βασίλης Δήμας ωστόσο σε συνέντευξή του στο Καλοκαίρι Yes την Τετάρτη 9/8 αποκάλυψε, ποτέ και γιατί μίλησαν στο τηλέφωνο.

«Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν και είναι άψογος επαγγελματίας και αποτέλεσε εφαλτήριο στην καριέρα μου. Αυτό θα το λέω για πάντα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Επικοινώνησα μαζί του για ευχές πριν από πάρα πολύ καιρό. Δεν έχουμε επαφές αυτή την περίοδο. Υπάρχει κάποιο τραγούδι για το Νότη, το οποίο θέλω να το πω εγώ», είπε ο Βασίλης Δήμας.