Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο η νέα εκπομπή της Μαρίας Κωνσταντάκη "Μουσούδες" - Τι θα δούμε;

Δείτε το τρείλερ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Πρεμιέρα κάνει αύριο 21/10, στις 20:00 η νέα φιλοζωική εκπομπή "Μουσούδες", που θα παρουσιάζει η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Action 24, κάθε Σάββατος.

Το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Μαρίας Κωνσταντάκη "Μουσούδες"

Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής η Μαρία Κωνσταντάκη συναντάει μοναδικά πλάσματα, μιλάει με ειδικούς για άγνωστες πληροφορίες σχετικά με τις ικανότητες των κατοικίδιών και των άγριων ζώων. Μέσα από συνεντεύξεις φιλόζωων, κτηνιάτρων, εκπαιδευτών, ζωοθεραπευτών, διασωστών, υπεύθυνων καταφυγίων και φιλοζωικών οργανώσεων, θα ενημερωνόμαστε για τις ευθύνες μας και για το πώς τα ζωάκια μας θα ζήσουν καλύτερα. Παράλληλα, η εκπομπή έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα των αδέσποτων ζώων και και την επκαίδευση στην αντιμετώπιση απρόοπτων καταστάσεων.

Δείτε επίσης: «Ήταν τα χειρότερα χρόνια της ζωής μου» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Κωνσταντάκη για τα ερωτικά της

Η εκπομπά θα φιλοξενεί ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς δημοσιογράφους οι οποία θα στέλνουν ένα μήνυμα φιλοζωίας και ανθρωπιάς.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Οι δηλώσεις της για το δοκιμαστικό στο Switch

«Έχω την εντύπωση ότι κρίνεται στην αρένα το εάν και κατά πόσο ένας ηθοποιός είναι καλός στην παρουσίαση ή όχι. Πολλά μεγάλα ονόματα παρουσιαστών ξεκίνησαν είτε από μικρά κανάλια είτε δεν είχαν κάνει κάτι άλλο πιο πριν. Αυτό έχει να κάνει με το ταλέντο και την πολλή δουλειά» ανέφερε.

«Είχα κάνει δοκιμαστικό για το Switch και δεν τα πήγα καλά, τα πήγε εξαιρετικά η Ευγενία Σαμαρά. Της έστειλα μήνυμα και της είπα: κορίτσι μου, είσαι έτοιμη, σε 6 μήνες θα νομίζουν όλοι ότι είσαι 20 χρόνια στον χώρο, παρ' όλο που είσαι τόσο νέα» κατέληξε η Μαρία Κωνσταντάκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: