Μπήκε για τα καλά στην κουζίνα ο Βαγγέλης Σερίφης - Άνοιξε φύλλο για πίτα στην εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη (Βίντεο)

Έτρεχαν τα σάλια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Kατερίνα Στικούδη διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη να μην λείπει λεπτό από το πλευρό της κάτι, που επιβεβαιώθηκε μέσα από ένα βίντεο την Παρασκευή (20/10) (δείτε εδώ τις κοινές δηλώσεις τους για το 2ο παιδί).

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από το οποίο έδειχνε τον Σερίφη να έχει μπει για τα καλά στην κουζίνα μαγειρεύοντας κολοκυθόπιτα.

Το βίντεο με τον Βαγγέλη Σερίφη να μπαίνει στην κουζίνα

Η εγκυμονούσα από τη μεριά τους απολάμβανε το θέαμα με τον σύζυγό της, ο οποίος όχι μόνο έφτιαχνε πίτα, αλλά άνοιγε και σπιτικό φύλλο - θέλοντας έτσι να περιποιηθεί την καλή του, που έχει λιγούρες λόγω της κατάστασής της.

Η αποκάλυψη της για το φύλο του μωρού

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που μου συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να το ανακοινώσω έτσι στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη - πάρα προσεκτικά - και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν», είπε σε άλλο σημείο.

Ενώ αποκάλυψε: «Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θα στο πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω».

Για τον σύζυγό της: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω αυτόν το σύντροφο που είναι πολύ δοτικός. Ο ένας γεμίζει τον άλλον. Είμαστε μαζί, δεν είμαστε πουθενά χώρια. Νιώθω και εγώ ότι δεν είμαι μόνη μου», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της κα ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι τα Σαββατοκύριακα στο OPEN: «Είναι πολύ όμορφο να συζητάς με ανθρώπους, να σε σκέφτονται, να σου λένε διάφορα πράγματα, πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing, ποτέ δεν βιάστηκα για κάτι, νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και χορτάτη και θέλω οποιοδήποτε project κάνω να μου ταιριάζει, κάντε υπομονή», είπε.