«Είναι πολύ άσχημο το όνομα ενός νέου παιδιού να συνδέεται με...» - Ξεσπά η Σαμπρίνα για την "επίθεση" που δεχεται ο γιος της

«Θύμωσα πάρα πολύ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για τις "επιθέσεις" που δέχτηκε ο γιό της στα social media, μετά τον άγριο καβγά στο μπαρ του πρώην συζύγου της Παναγιώτη Λιαδέλη στον Βόλο, μίλησε η Σαμπρίνα, το πρωί της Παρασκευής 20/10 στην κάμερα του Πρωινού στον Αντ1.

Το ξέσπασμα της Σαμπρίνας για τον γιο της

«Είναι και οι δύο πάρα πολύ καλά, είμαι και εγώ πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη για το αίσιο και δίκαιο τέλος, νιώθω ανακούφιση», είπε αρχικά η Σαμπρίνα.

«Ο γιος μου δεν μου είπε τι συνέβη γιατί δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και γιατί δεν περίμενε ότι θα έμεναν στο κρατητήριο. Δεν φαντάστηκε ότι μπορεί να γίνει αυτό, γιατί δεν είχε κάνει και τίποτα», πρόσθεσε.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ο γιος μου στεναχωρήθηκε για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν. Εγώ όμως κυρίως έχω στεναχωρηθεί με όσα λένε στα social media και νομίζω ότι θα με καταλάβει κάθε μητέρα. Είναι πολύ άσχημο το όνομα ενός νέου παιδιού να συνδέεται με όλα αυτά χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα. Θύμωσα πάρα πολύ. Ως μητέρα δεν θα επιτρέψω ξανά σε κάποιον να κάνει οποιαδήποτε επίθεση στο παιδί μου στα social media» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η πρώτη αντίδραση της στη σύλληψη του πρώην συντρόφου και του παιδιού της

«Κάποιοι πυροβολούσαν, κάποιοι που ήταν μεθυσμένοι, δεν ξέρω τί ήταν αυτοί. Κάλεσαν την αστυνομία, προσπαθούσαν να τους εντοπίσουν, αυτό ξέρω. Μίλησα με το παιδί. Καλά είναι. Από ότι μου είπε και ο δικηγόρος του, κάποιοι πυροβολούσαν έξω από το club αυτό και τρόμαξε ο κόσμος, έπεσαν κάτω, τρόμαξαν και ήθελαν να τους εντοπίσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, αυτό ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.