«Για την οικογένειά μου δεν θα μετρήσω τα λόγια μου» - Το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον σάλο με τον δημοσιογράφο για το όνομα του Πάρη

«Θα μπω μπροστά και ας...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Για την οικογένειά μου δεν θα μετρήσω τα λόγια μου» - Το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον σάλο με τον δημοσιογράφο για το όνομα του Πάρη

Πριν από λίγες ημέρες δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα εξαιτίας του Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς έγινε γνωστό πως βρέθηκε στην αστυνομία, μετά τις "απειλές" του σε γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος ανακοίνωσε το όνομα του παιδιού του μήνες πριν τη βάφτιση.

Ο ίδιος υποστήριζε πως δεν συνέβη αυτό, όμως αφού διαψεύσθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα με το μήνυμά του να βγαίνει στη φόρα, τελικά συζήτησε με τον δημοσιογράφο και αφού απολογήθηκε έδωσαν τέλος στο όλο ζήτημα. Μέρες μετά η κάμερα του ΣΚΑΙ και του Γειά σου τον συνάντησε στον αμάξι του, και εκείνος στάθηκε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις.

Οι νέες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον σάλο γύρω από το όνομα του γιου του

Αφού, λοιπόν, αναφέρθηκε στο νέο του τηλεοπτικό βήμα και στο show "Οδός Ζαρίφη 2", μίλησε και για την παραπάνω κατάσταση, επιμένοντας πως για την οικογένειά του δεν δύναται να μετριάζει τα λόγια του.

«Ο κόσμος καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά αυτά που ήθελα να πω και είναι με το μέρος μου και θα σταθώ εκεί. Γενικότερα όποιος μίλησε και τι είπε στο βάθος χρόνου ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι ξέρει ποιος είναι ο καθένας και δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια σε όλο αυτό το κομμάτι. Το μεγαλύτερο κομμάτι στη ζωή μου είναι η οικογένειά μου και δεν θα το αφήσω κανείς να το πειράξει. Για την οικογένειά μου δεν θα μετρήσω τα λόγια μου ούτε θα τα στρογγυλέψω. Θα μπω μπροστά και ας τις φάω όλες εγώ»