Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πρέπει να πάμε σε διαφημίσεις!» - Απάντησε για την Ελένη Μενεγάκη και έκλεισε το τηλέφωνο απότομα στο Χαμογέλα και Πάλι

«Θα πάω...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 21/10, την ώρα που γινόταν συζήτηση για όσα συνέβησαν στο Fame Story το προηγούμενο βράδυ (δείτε εδώ τα highlights), παρενέβη τηλεφωνικώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ως "δάσκαλος" του reality μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του.

Πέρα, όμως, από τον μουσικό διαγωνισμό ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για το παράπονο που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για εκείνον (δείτε το εδώ) και της απάντησε δημόσια, με χιούμορ και χωρίς κανένα δισταγμό.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο παράπονο της Ελένης Μενεγάκη

«Υπάρχει τώρα τελευταία ως κριτική, η καραμέλα του reality 2023 με το reality 2000. Έχουμε δαιμονοποιήσει την λέξη reality και δεν ξέρουμε τι σημαίνει ακριβώς. Reality είναι η προσωπική άρα υποκειμενική άποψη του καθένα, άρα και η ικανότητα κάποιου αλλού να του την εκμαιεύσει. Όταν λέμε reality εννοούμε αυτό. Ή μπορείς να το εκμαιεύσεις ή δεν μπορείς. Δεν υπάρχει νέο reality ή παλιό. Δεν είναι καινούριο η ανικανότητα να μπορέσουμε και να φτιάξουμε μία κατάσταση βάσει των πραγματικών απόψεων κάποιου. Εκεί αρχίζει η ηθικολογία και η δεοντολογία. Μπορεί να είναι νευρικότητα στιγμής αυτό που λέει», είπε χαρακτηριστικά.

Και στην ερώτηση για το αν θα πάει στην "Ελένη" τελικά φώναζε: «Κλείνω... Διαφημιστικά! Πρέπει να πάμε σε διαφημίσεις! Ναι θα πάω στην Ελένη, αλλά θα πάω όποτε γουστάρω εγώ και θα πάω να δω τον Ουγγαρέζο, φιλιά».