Με κολάν και τοπ στο πάρτι του γιου της - Σερίφης & Στικούδη μεταμόρφωσαν ολόκληρο το σπίτι τους για τα γενέθλια του Βύρωνα

Έχει φουσκώσει αρκετά η κοιλίτσα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι εν αναμονή του δεύτερου μέλους της οικογένειάς τους με τις χαρές για το ζευγάρι να μην σταματάνε, καθώς το Σάββατο (21/10) ετοίμασαν ένα πάρτι γενεθλίων για τον πρώτο τους γιο.

Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσίευσε στο instagram η Κατερίνα Στικούδη πόζαρε στο σπίτι της με αθλητικά ρούχα και φουσκωμένη κοιλίτσα - δείχνοντας παράλληλα πως διαμόρφωσε τον χώρο για τον Βύρωνα και τους φίλους του.

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο μικρός έχει κλείσει δύο χρόνια ζωής και σιγά σιγά ετοιμάζεται να έρθει στη ζωή του το αδερφάκι του (δείτε εδώ πως ανακοίνωσε η Στικούδη στον Βύρωνα, ότι είναι έγκυος).

Το πάρτι της Στικούδη και του Σερίφη για τα γενέθλια του γιου της

«Ήρθες μας άλλαξες τη ζωη και σ ευχαριστούμε γι αυτό !!
Χρόνια πολλά Βυρωνακι μας ! @candy_cat_patisserie1 @elizabeth_candycat
The muppet show party !!», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

Η αποκάλυψη της για το φύλο του μωρού που περιμένουν

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που μου συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να το ανακοινώσω έτσι στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη - πάρα προσεκτικά - και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν», είπε σε άλλο σημείο.

Ενώ αποκάλυψε: «Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θα στο πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω».

Για τον σύζυγό της: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω αυτόν το σύντροφο που είναι πολύ δοτικός. Ο ένας γεμίζει τον άλλον. Είμαστε μαζί, δεν είμαστε πουθενά χώρια. Νιώθω και εγώ ότι δεν είμαι μόνη μου», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της κα ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι τα Σαββατοκύριακα στο OPEN: «Είναι πολύ όμορφο να συζητάς με ανθρώπους, να σε σκέφτονται, να σου λένε διάφορα πράγματα, πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing, ποτέ δεν βιάστηκα για κάτι, νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και χορτάτη και θέλω οποιοδήποτε project κάνω να μου ταιριάζει, κάντε υπομονή», είπε.