«Στον Βύρωνα είπαμε ότι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την 2η εγκυμοσύνη της

Σε πελάγη ευτυχίας η τρσγουδίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στον Βύρωνα είπαμε ότι...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την 2η εγκυμοσύνη της

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Κατερίνα Στικούδη με το γεγονός να ανακοινώνεται από την ίδια στην συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα όταν άνοιξε στην όμορφη βραδιά (δείτε το βίντεο) το βράδυ του Σαββάτου 16/9 στην Μάλτα.

Η τραγουδίστρια σε 5 μήνες θα γεννήσει μεγαλώνοντας με αυτό τον τρόπο την οικογένεια της, αφού ήδη έχει έναν γιο τον Βύρωνα, τον οποίο λατρεύει.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018 κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο σε ένα χωριό της Φθιώτιδας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με το ζευγάρι να το επικοινωνεί μετά από λίγες ημέρες.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη για την 2η εγκυμοσύνη της

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Μάλτα, η Κατερίνα Στικούδη έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τις πρώτες της δηλώσεις.

«Στον Βύρωνα είπαμε ότι θα έρθει και κάποιος άλλος στην οικογένεια, δεν θα είναι μόνος» , είχε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους, ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε «Δεν είμαι 100% σίγουρη για το φύλο του μωρού».

«Δεν ξέρω τι θα κάνε με το Just the 2 of us», σχολίασε για τα επαγγελματικά της.

H εμφάνιση της με φουσκωμένη κοιλιά που δεν κατάλαβε κανείς

Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει πολλές φήμες πως είναι έγκυος, ωστόσο, η ίδια τις διέψευδε λέγοντας πως απλά τρώει και έχει λίγο παχύνει. Για το λόγο αυτό κιόλας κανείς δεν παρατηρούσε την φουσκωμένη της κοιλίτσες στις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές, αφού δεν ήθελαν να βγάζουν φήμες που για ακόμη μια φορά δεν θα ισχύουν.

Αφού λοιπόν όλοι είχαν ηρεμήσει περί εγκυμοσύνης, κανείς δεν περίμενε πως η Κατερίνα Στικούδη περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Στις αρχές του μήνα, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την τραγουδίστρια στην Μύκονο μαζί με τον σύζυγό της και τους φίλους τους να απολαμβάνουν τις βουτιές τους σε κοσμική παραλία του νησιού.

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλίτσα φορώντας στο κάτω μέρος αντί για μπικίνι ένα ψιλόμεσο πολύ κοφτό τζιν σορτσάκι (δείτε και βίντεο).

Κατερίνα Στικούδη έγκυος

Κατερίνα Στικούδη εγκυμοσύνη

Κατερίνα Στικούδη φουσκωμένη κοιλιά

Κατερίνα Στικούδη μαγιό