Έπιναν από καφέδες μέχρι κρασί - Με μπλε μεταλιζέ μαγιό και "καυτό" στενό σορτσάκι η Κατερίνα Στικούδη στο πλευρό του Σερίφη στη Μύκονο

Το πρόσωπο που συνάντησαν σε γνωστή παραλία του νησιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έπιναν από καφέδες μέχρι κρασί - Με μπλε μεταλιζέ μαγιό και

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης βρέθηκαν για λίγες ημέρες στη Μύκονο, ώστε να απολαύσουν μερικές ακόμη βουτιές στην παραλία, λίγο πριν το καλοκαίρι τελειώσει οριστικά και η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε σε γνωστή παραλία.

Η τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το μπλε μεταλιζέ μαγιό της και το πολύ κοντό σορτσάκι της, με τα μαλλιά της να είναι λυτά σε μπούκλες, την ώρα που ο καλός της στεκόταν στην ξαπλώστρα του με το μαγιό και το λευκό του μπλουζάκι (δείτε εδώ περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες με το ζευγάρι στο νησί των ανέμων).

Η συνάντηση της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη με γνωστό πρόσωπο της showbiz στη Μύκονο

Οι δυο τους συζητούσαν, έπιναν τον καφέ και το κρασί τους και, μάλιστα, συνάντησαν άλλο ένα πρόσωπο εκεί, τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος περνάει τα περισσότερα καλοκαίρια του εκεί (δείτε εδώ τη στιγμή που η πρώην του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, συνάντησε τη νυν του).

Φωτογραφίες από την μονοκατοικία τους στην Αθήνα

Κατερίνα Στικούδη και Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018 κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο σε ένα χωριό της Φθιώτιδας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήσυχα και απλά έχοντας δίπλα τους συγγενείς και φίλους. Μέχρι και σήμερα παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, ενώ ο γιος τους, καρπός του έρωτα τους, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογένεια τους.

Εξίσου όμορφο και παραδοσιακό, με κλασσικές πινελιές - όπως ήταν ο γάμος τους - είναι και το σπίτι τους. Μπορεί να περίμενε κανείς να είναι πιο μοντέρνο όπως είναι και οι ίδιοι, ωστόσο δεν έχει καμία σχέση. Όπως φαίνεται έχουν αγάπη για το vintage. Το σπίτι είναι διακοσμημένο με βινύλια και ρουστίκ αισθητική.

Το σαλόνι έχει δυο καθιστικά. Το ένα δίπλα στο πιάνο και το άλλο δίπλα στο τζάκι όπου παίζει το χειμώνα ο γιος τους. Κλασικοί πίνακες, βιβλιοθήκες γεμάτες σε κάθε τους ράφι, συλλογή από κασέτες και όργανα μουσικής κοσμούν τους χώρους.

Επίσης, στη μονοκατοικία έχουν και play room, όπου έχουν τις συλλογές τους από αγαπημένα συγκροτήματα, τραγουδιστές αλλά και παιδικές φιγούρες.

Στον εξωτερικό χώρο έχουν έναν μεγάλο κήπο με γκαζόν και φυτά αλλά και φυσικά μια πισίνα όπου κάνουν τις βουτιές τους το καλοκαίρι.