Ζευγάρι η Άλκηστις Ζιρώ & ο Γιώργος Λέντζας; Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις της ηθοποιού

«Δε χρειάζεται να τα κιντρινίσουμε όλα ρε παιδιά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο (21/10) η Άλκηστις Ζιρώ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή I love ΣουΚου με την ηθοποιό να μιλάει σε πρώτη φάση για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά ''Μετά τη φωτιά'' και στη συνέχεια για την προσωπική της ζωή.

Το τελευταίο διάστημα είχε ειπωθεί, πως η Ζιρώ και ο Γιώργος Λέντζας είναι ζευγάρι (δείτε εδώ τι απάντησε ο Γιώργος Λέντζας). Αυτή τη φορά λοιπόν, την δική της απάντηση έμελλε να δώσει η Άλκηστις για το αν είναι ζευγάρι με τον Λέντζα.

Να τονίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός χειρίστηκε πολύ έξυπνα το κομμάτι της προσωπικής της ζωής, καθώς ανέφερε, πως ο Γιώργος Λέντζας είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι, ωστόσο στη συνέχεια, ανέφερε, πως δεν έχει δει τα δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη σχέση τους.

Η απάντηση της Άλκηστις Ζιρώ για τις φήμες σχέσης με τον Γιώργο Λέντζα

«Μέρος του παιχνιδιού είναι η δουλειά μου! Δε χρειάζεται να τα κιντρινίσουμε όλα ρε παιδιά! Ωραίο αγόρι ο Λέντζας...δεν το γνωρίζω, αν έχει γραφτεί κάτι», είπε η Άλκηστις Ζιρώ.

Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό

Μετά την Αλίκη, τον Σάκη και την Άννα (χωρίς επώνυμο-καταλαβαινόμαστε όλοι), εδώ και πολλά χρόνια, ψάχνουμε με το κιάλι σταρ και είδωλα... Με δεδομένο ότι μετά την καραντίνα, τα νέα πρόσωπα στον καλλιτεχνικό χώρο και στα σίριαλ εισβάλλουν μαζικά, εμείς σταθήκαμε στην Άλκηστη Ζιρώ, και στο γαλανό βλέμμα μιας πρωταγωνίστριας με star quality που αν και έχει κάνει εδώ και τρία χρόνια το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά «Ου φονεύσεις», αυτή την φορά μας εντυπωσίασε τόσο που αναρωτηθήκαμε φωναχτά: «Εσένα κορίτσι μου που σε έκρυβαν;».

Βρεθήκαμε την περασμένη Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στα Village Gold Class Cinemas@The Mall Athens, στην avant premiere του ΑΝΤ1 για την νέα δραματική σειρά «Μετά την Φωτιά» (αξίζει να την δεις!) και ξεχωρίσαμε πολλά ταλέντα, όμως η Άλκηστις Ζιρώ έχει επάνω της λίγη παραπάνω χρυσόσκονη...

Ελπίδα Νικολάου Ντόρα Μακρυγιάννη Άλκηστις Ζιρώ

Άλκηστις Ζιρώ: Γαλλική φινέτσα και ελληνικό τσαγανό

Δεν είναι τυχαίο που το παρουσιαστικό της αποπνέει γαλλική φινέτσα και ας μην έχει πατήσει το πόδι της στην Γαλλία και ας μην μιλάει γρι γαλλικά. Η Άλκηστις είναι δισέγγονη ενός Γάλλου που παντρεύτηκε Ελληνίδα και εγγονή του Έλληνα συγγραφέα Γκυ Ζιρώ, μεγάλου θεατράνθρωπου που έγραφε και μεταγλώττιζε παραμύθια. Με αυτά την κοίμιζε η γιαγιά της, παίζοντας μαζί της θεατρικά παιχνίδια και μπολιάζοντάς την με το μικρόβιο της υποκριτικής. Κάπως έτσι μπήκε στην ζωή της το δράμα και η κωμωδία που ολοκληρώθηκε με την φοίτησή της στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν από όπου και αποφοίτησε το 2018.

Δυναμικό θηλυκό, ατίθασο, ανεξάρτητο, πάνω από όλα όμως μια εντυπωσιακή γυναίκα που σε κερδίζει με την ομορφιά της, και το sex appeal της. Λατρεύεις τα κοντινά πλάνα της στη σειρά, εστιάζεις στην αψεγάδιαστη ομορφιά της ακόμα και όταν εκείνη δεν λέει ατάκα. Το οξύμωρο της υπόθεσης; Η ίδια επιμένει ότι η εσωτερική ομορφιά είναι εκείνη που καθορίζει τους ανθρώπους ενώ έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι η εξωτερική της εμφάνιση έχει σταθεί εμπόδιο σε ρόλο και δηλώνει έτοιμη να τσαλακωθεί... Η μούσα του Φοίβου Δεληβοριά στα «Νούμερα» στην ΕΡΤ1 καθοδηγείται τις περισσότερες φορές από την καρδιά της παρά από το μυαλό της, παίζει μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο, χόκεϊ επί χόρτου, κάνει μπαλέτο και χορό και δεν διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Η κακοποιητική συμπεριφορά και οι κρίσεις πανικού

Έχει παίξει στον «Ορέστη» του Κακλέα -η πρώτη της φορά- στην Επίδαυρο, την δεύτερη αποχώρησε από την «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» όταν υπερασπίστηκε μια συνάδελφό της που υπέστη κακοποιητική συμπεριφορά και όταν το είπε στον σκηνοθέτη, εκείνος της δήλωσε ότι ναι μεν είναι με τα θύματα αλλά καλύτερα να μην κρεμαστούν στα μανταλάκια. Μέσα στις υπέροχες φωτογραφίες της που χαζεύεις στο Instagram, στέκεσαι στην προσωπική της εμπειρία και εξομολόγηση που σε συγκλονίζει για τις κρίσεις πανικού, περνώντας το δικό της μήνυμα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα και μιλώντας για το πως κατάφερε να τις ξεπεράσει με την βοήθεια ειδικού και – επιτέλους! - πως μπόρεσε μετά από αυτό να μπαίνει στο αεροπλάνο χωρίς να φοβάται...

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο «Μετά τη Φωτιά»

Η φετινή σεζόν την βρίσκει να πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη Φωτιά», στο ρόλο της Ειρήνης Ιωαννίδη, μίας πλούσιας κοπέλας που αλλάζει κοσμοθεωρία μετά από μία καταστροφική πυρκαγιά και καλείται να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897. Το σενάριο βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Γρηγόρης Καραντινάκης, με τον οποίο η Άλκηστις Ζιρώ συναντήθηκε καλλιτεχνικά πέρσι και στη σειρά «Τα νούμερα», τη διασκευή σεναρίου αναλαμβάνει η Ρένα Ρίγγα, ενώ στη Διεύθυνση Φωτογραφίας βρίσκονται ο Γιάννης Δρακουλαράκος και ο Δημήτρης Λογοθέτης.