Δεν έμεινε στο unfollow η Καγιά - Ενημέρωσαν την Ζενεβιέβ Μαζαρί πως την έκανε block η Βίκυ στο instagram

Το σχόλιο και η αντίδρασή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Παρασκευής (20/10) η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Καράβα με τη κάμερα του I love ΣουΚου να είναι εκεί αποσπώντας δηλώσεις τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους καλεσμένους του.

Από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει η Ζενεβιέβ με την οποία κάνει πολύ καλή παρέα ο Καράβας με την πρώτη να απαντάει σε πολλές ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων, προβλήθηκαν το Σάββατο (21/10).

Η ίδια λοιπόν έκανε γνωστό, πως η σχέση της με την Βίκυ Καγιά έχει πάει σε άλλο επίπεδο, καθώς από εκεί, που είχε πέσει το unfollow ξαφνικά περάσαμε στο block. Δείτε παρακάτω πως και τι συνέβη....

Οι δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά

«Δεν την πήρα τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά να την ρωτήσω γιατί δεν ήρθε, φαντάζομαι ότι δουλεύει. Με έχει κάνει μπλοκ ναι, μου το είπαν δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά δεν εμφανίζεται στο κινητό μου. Παιδιά, δεν είναι σοβαρό εε το καταλαβαίνετε είναι αστείο. Δεν έχει γίνει τίποτα. Εννοείται αν τη δω θα της μιλήσω», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η έντονη αντίδραση της Μαζαρί σε ερώτηση για την Καγιά

«Η Βίκυ Καγιά έφυγε από την τηλεόραση από μόνη της, δεν ξέρω αν θα λείψει. Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις στο κεφάλι μου. Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την έγνοια στο κεφάλι μου. Δεν συγκρίνω ποτέ ανθρώπους και ειδικά γυναίκες. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός», απάντησε έπειτα για την Βίκυ Καγιά.

Και κατέληξε για τους ανθρώπους που παίρνουν τις θέσεις των παρουσιαστών: «Είμαι 5 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης και δεν άνηκα σε αυτόν. Κάποιοι με βρήκαν κι εμένα και με έβαλαν σε αυτή τη θέση. Όσοι παραπονιούνται ας καταφέρουν να γίνουν στελέχη και project managers και να μη βάζουν τραγουδιστές και ανθρώπους της μόδας σε αυτές τις θέσεις».

Δείτε επίσης: Είναι μαζί 17 χρόνια και παντρεμένοι 8 - Μελαχρινός με μούσια και εκφραστικά μάτια ο σύζυγος της Ζενεβιέβ Μαζαρί