Με γυάλινη σκάλα, βιομηχανικό δάπεδο & ολόμαυρη κουζίνα - Η πολυτελής μεζονέτα του μένει ο Καράβας και η Ψαρρού (Βίντεο)

Χαζεύεις με το εσωτερικό του σπιτιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
rafaela_psarrou - yiorgoskaravas_official - instagram
rafaela_psarrou - yiorgoskaravas_official - instagram

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδά, τα οποία αποτελούν την πρώτη και κύρια προτεραιότητα στη ζωή των δύο (δείτε εδώ το λαμπερό πάρτι γενεθλίων του Καράβα).

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram ο Γιώργος Καράβας μας έδειξε το σπίτι, που διατηρεί εκείνος και η σύζυγός του και πραγματικά από ένα βίντεο και μόνο ''χαζέψαμε'' με το εσωτερικό της μεζονέτας τους.

Πρόκειται λοιπόν, για μία μονοκατοικία με το βιομηχανικό στοιχείο να επικρατεί στους τοίχους και στα δάπεδα. Η διακόσμηση είναι mininal, η κουζίνα ευρύχωρη με μαύρα ντουλάπια, καθώς την παράσταση κλέβει η γυάλινη σκάλα και φυσικά το πολύ άνετο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιό.

Σημεία από το σπίτι του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού

Η γνωριμία με τη σύζυγό του

«Αυτό που έκανα ως άντρας απέναντι σε μια γυναίκα που μου άρεσε και θέλησα να γνωρίσω ήταν να της κάνω μια προσέγγιση, που σήμερα είναι πολύ σημαντική, λέγοντας την αλήθεια μου. Ζούμε σε μία εποχή όπου η προσέγγιση είναι πολύ σημαντική. Δεν ήθελα να ζητήσω το τηλέφωνο οπότε της έδωσα την ευκαιρία μέσω της επαγγελματικής μου κάρτας ως personal trainer.

Η μόδα θα λειτουργούσε αρνητικά, υπάρχουν ταμπού και κάποιες ανασφάλειες, γιατί κάποιος άνθρωπος ίσως να μην γνωρίζει ότι είναι επάγγελμα....έδωσα λοιπόν την ευκαιρία μέσα από μια εκλεπτυσμένη απόρριψη, γιατί υπάρχει και αυτή στο πρόγραμμα.

Άργησε, μου έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη η αλήθεια είναι. Η Ραφαέλα εκείνη την περίοδο εργαζόταν σε ένα μαγαζί, όπου είχαμε έναν κοινό φίλο, που αυτός βοήθησε να σπάσει λίγο ο πάγος και να εξηγήσει την ποιότητά μου ως άνθρωπος. Όντως το κομμάτι της μόδας ήταν ανασταλτικό - έλεγε δε θέλω να μπλέξω με έναν άνθρωπο, που είναι δεξιά, αριστερά - αλλά όλα πήγαν καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας.