Τα "έσπασαν" Ζενεβιέβ Μαζαρί & Γιώργος Καράβας στα γενέθλιά του μέχρι το πρωί - Γιατί έλειπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η απουσία της συζητήθηκε έντονα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Γιώργος Καράβας
NDP / Instagram / Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας το βράδυ της Παρασκευής 20/10 γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, μαζί με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έσβησε μία τεράστια, διώροφη τούρτα, μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες, χόρεψε μέχρι το πρωί και φωτογραφήθηκε για το Instagram

«Κι ήταν όλοι τους εκεί , η Σοφία και ο Σταμάτης και ο χαλίφης της Βαγδάτης», σημείωσε, μάλιστα, στην ανάρτηση που έκανε το πρωί του Σαββάτου 21/10 με διάφορα στιγμιότυπα από εχθές το βράδυ.

Γιατί έλειπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τα γενέθλια του Γιώργου Καράβα

Παρατηρήθηκε μέσα από τις φωτογραφίες πως εκεί βρέθηκε και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την οποία το μοντέλο συνεργάστηκε και στο GNTM και έκτοτε διατηρούν πολύ καλές και φιλικές σχέσεις. Η ίδια μίλησε στην κάμερα του I Love ΣουΚου, η οποία τους "τσάκωσε" στο νυχτερινό κέντρο, απαντώντας για την Βίκυ Καγιά, η οποία την έχει μπλοκάρει εντελώς στα social media: «Η Βίκυ Καγιά δεν είναι εδώ. Δεν την έχω πάρει τηλέφωνο, φαντάζομαι ότι δουλεύει. Με έχει κάνει μπλοκ, μου το είπαν, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά δεν εμφανιζόταν στο κινητό μου. Παιδιά, δεν είναι σοβαρό, καταλαβαίνετε ότι είναι αστείο. Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Βίκυ. Εννοείται ότι αν τη δω, θα της μιλήσω».

Και έπειτα ρωτήθηκε για άλλη μία απουσία από το party. Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η art director δήλωσε πως όσοι απουσιάζουν σημαίνει πως δουλεύουν γενικά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιο παρασκήνιο. Τα λόγια της επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο εορτάζοντας, εξηγώντας πως το μελαχρινό μοντέλο είχε γύρισμα μέχρι αργά (δείτε εδώ τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με τους συνεργάτες της) και συμπλήρωσε:

«Δεν γνωρίζω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα παρουσιάσει το GNTM. Δεν έκανα ραντεβού για το Shopping Star. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα άτομο με ταπεραμέντο, είναι φίλη μου. Παρακολουθώ κάθε μέρα τα νούμερα τηλεθέασης».

Μάλιστα, μίλησε και για την δήλωσή του που είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις για την παρουσίαση: «Εγώ απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια σε μία ερώτηση που μου τέθηκε από έναν κεντρικό παρουσιαστή. Πιστεύω στον εαυτό μου, ότι μπορώ να στηρίξω την κεντρική παρουσίαση ενός show. Θα βάλω τον καλύτερο δυνατό εαυτό μου, εάν και εφόσον μου δοθεί η ευκαιρία για κάτι τέτοιο», είπε.