«Έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Ήμουν έτοιμη για...» - Συγκλονίζει η Μαριάννα Τουμασάτου με την σπάνια εξομολόγησή της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Ήμουν έτοιμη για...» - Συγκλονίζει η Μαριάννα Τουμασάτου με την σπάνια εξομολόγησή της

Πρεμιέρα έκανε χθες, Σάββατο 21/10, η Μαρία Κωνσταντάκη με την εκπομπή της, Μουσούδες, στο κανάλι του Action 24 και ποδαρικό της έκανε η επιτυχημένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου. Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της πριν από καιρό, κατά την οποία έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο.

Είναι αλλεργική στις γάτες και στα σκυλιά και σε συνδυασμό με ένα κρύωμά της, επειδή άργησε να βρεθεί στο νοσοκομείο έφτασε ένα βήμα πριν διασωληνωθεί.

Η εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου

«Είμαι αλλεργική! Είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Γιατί ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση.

Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούν να κάνουν και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική. Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνω τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω, προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Η Ελλάδα είναι η βασίλισσα της παρεμβατικότητας» - Η εξομολόγηση της Μαριάννας Τουμασάτου για την εγκυμοσύνη μετά τα 40

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου

Το βράδυ της Κυριακής 27/8 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος της Ευγενίας Δημητροπούλου, ενώ μετά την τελετή ακολούθησε και η βάφτιση της κορούλας της (δείτε φωτογραφίες) την οποία υιοθέτησε λίγο μετά τον πολιτικό γάμο με τον σύζυγό της πριν από δυο χρόνια.

Στο γάμο λοιπόν μεταξύ άλλων λαμπερών καλεσμένων, βρέθηκαν και η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου κάνοντας μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας να προστατεύσει το γάμο του και την οικογένεια του.

Παντρεύτηκαν στις 20 Οκτωβρίου 2010 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 26 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Χρυσηίδα και το 2013 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε κέντρο κοντά στην Πάρνηθα.

Τόσο η Μαριάνα Τουμασάτου όσο και ο Αλέξανδρος Σταύρου πόζαραν χαμογελαστοί μαζί με φίλους.

Μαριάνα Τουμασάτου Αλέξανδρος Σταύρου

Μαριάνα Τουμασάτου γάμος Ευγενίας Δημητροπούλου