«Το αγόρι μου...» - Η αμηχανία της Ζόζεφιν στην εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Νίνο

Οι συμβουλές που της δίνει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το βράδυ του Σαββάτου 21/10 προβλήθηκε στο κανάλι του MEGA το Panik Concert 2023, με όλες τις λαμπερές εμφανίσεις και ερμηνείες των τραγουδιστών. Μαζί με τα τραγούδια, όμως, έγιναν και μερικές αποκαλύψεις για τις προσωπικές ζωές των καλλιτεχνών στα backstage μέσα από τις ερωτήσεις που είχε αναλάβει για να τους κάνει η Κόνι Μεταξά.

Τη στιγμή, λοιπόν, που η Ζόζεφιν βρέθηκε μπροστά της, την ρώτησε από ποιον παίρνει στυλιστικές συμβουλές για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί είτε στα νυχτερινά κέντρα είτε στην καθημερινότητά της και η απάντηση που έδωσε συσχετίζεται και με τον σύντροφό της, Νίνο (δείτε εδώ τις ζήλιες που του κάνει).

Οι συμβουλές του Νίνο στη Ζόζεφιν

«Η μαμά μου με έχει ντύσει και σήμερα και σε κάτι άλλα βραβεία και γενικά... Είναι εδώ και ο στιλίστας μου… Και από καλλιτέχνες...το αγόρι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η μητέρα της

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εντόπισε πριν από λίγες ημέρες τη Ζόζεφιν σε νυχτερινή της έξοδο και όχι μόνη της! Δεν βρισκόταν στο πλευρό του συντρόφου της, Νίνο (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση), ωστόσο είχε για παρέα την αγαπημένη της μητέρα. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Ω Stage για να διασκεδάσουν με τη μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Τσαλίκη (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη δικαστική διαμάχη με το ΣΚΑΙ) και του Χρήστου Μενιδιάτη.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα φόρεμα που μοιάζει με σακάκι, σε γκρι απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα και ασημί αξεσουάρ στον λαιμό και στα χέρια της, ενώ η μητέρα της, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, φορούσε ένα πολύ εκκεντρικό παντελόνι με φλόγες στο πλάι και ένα μαύρο γιλέκο. Όταν η κόρη της ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει κι εκείνη, δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και να την θαυμάζει.

undefined

undefined