Χαμογέλα και Πάλι: "Άνοιξαν" την εκπομπή με τραγούδι της Ζουγανέλη - Η αντίδραση του Νίκου Συρίγου

Πονηρά γελάκια στο πλατό από το υπόλοιπο πάνελ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι:

Το Σάββατο 21/10 η Σίσσυ Χρηστίδου πέταξε σπόντα μεγατόνων στον Νίκο Συρίγο για την σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με εκείνον να αισθάνεται τρομερά άβολα, καθώς δεν το περίμενε και στην πραγματικότητα δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για τον δεσμό τους στις κάμερες και στα κανάλια (δείτε εδώ αναλυτικά τι ειπώθηκε).

Την Κυριακή 22/10 οι σπόντες συνεχίστηκαν, με μία πιο ήπια μορφή. Πιο συγκεκριμένα, η έναρξη του Χαμογέλα και Πάλι πραγματοποιήθηκε με ένα κομμάτι της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, με την παρουσιάστρια και το υπόλοιπο πάνελ να κοιτιούνται και να γελούν πονηρά μεταξύ τους. Ο δημοσιογράφος, από την πλευρά του, αυτή τη φορά φαινόταν πιο άνετος και μάλιστα χαμογελούσε κι εκείνος.

Η αντίδραση του Νίκου Συρίγου στην έναρξη του Χαμογέλα και Πάλι με το τραγούδι της Ζουγανέλη

Η πρώτη ανοιχτή συνέντευξη της Ελεωνόρας για τη σχέση τους

Το Σάββατο 23/9 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' κάνοντας το λεγόμενο ποδαρικό στην πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια).

Σε πρώτο επίπεδο η τραγουδίστρια μίλησε με χαρά για τα επαγγελματικά της σχέδια και την επιστροφή της μετά από 8 χρόνια στο θέατρο ως ηθοποιό με το άγχος και τη χαρά της για την συνθήκη αυτή να είναι μεγάλη.

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε και στην προσωπική ζωή της Ζουγανέλη, η οποία αν και δεν το έχει επιβεβαιώσει φαίνεται, πως είναι σε σχέση με τον Νίκο Συρίγο, μιλώντας λοιπόν πρώτη φορά για το σύντροφό της χωρίς να αναφέρει το όνομά του.

«Χαμογέλα και πάλι δεν πρόλαβα να δω σήμερα...γενικά λέγονται πολλά για εμένα. Δε με ενοχλεί το τι λέγεται για μένα. Απλώς τώρα τελευταία συνειδητοποιώ ότι σε κάποιους, ίσως φαίνεται αδιάφορο το ότι δεν πολύ γουστάρω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δε μπορώ να δικαιολογηθώ. Δε νιώθω πως χρωστάω σε κάποιον κάτι, μια απάντηση που με ασυνέπεια δε δίνω.

Η προσωπική μου ζωή, είναι προσωπική μου ζωή και γουστάρω να την κρατάω για πάρτη μου και για όσους βρίσκονται στην προσωπική μου ζωή. Από εκεί και πέρα δε νιώθω, ότι είμαι ένας άνθρωπος που κρύβομαι, ούτε ένας άνθρωπος που δεν απαντώ. Δε με νοιάζει, που ασχολούνται με εμένα. Με νοιάζει, που κρίνουν το ότι δεν θέλω να μιλάω, γιατί δε νιώθω ότι υπάρχει λόγος να κριθώ για κάτι. Πραγματικά, ζούμε μια εποχή πολύ έντονη, με κοσμοϊστορικά γεγονότα. Ποιον νοιάζει τι κάνω εγώ στη ζωή μου; Πραγματικά αν ένιωθα ότι ένας Έλληνας θα ανακουφιστεί με το να μάθει με το τι κάνω εγώ στη ζωή μου, θα το έλεγα. Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι μου συμβαίνει;

Η ζωή μου είναι η εργασία μου, αυτή είναι η προσωπική μου ζωή, τη λατρεύω. Ο σύντροφός μου δεν επεμβαίνει στη δουλειά μου και θα ήθελα να μην επέμβει ποτέ. Έχω έρθει αντιμέτωπη στο παρελθόν με τέτοιες καταστάσεις αλλά θα ήθελα να μη συμβαίνει, γιατί είναι ένα πολύ δικό μου κομμάτι. Ακούω γνώμες από όλους, αλλά θέλω να είναι διακριτικοί οι άνθρωποι στο κομμάτι της εργασίας μου», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.