«Θα ήθελα να μην μπλέξω στα οικογενειακά σας, αν δεν σας πειράζει» - Κοκκίνισε ολόκληρος ο Συρίγος με την ξαφνική σπόντα της Χρηστίδου για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα ήθελα να μην μπλέξω στα οικογενειακά σας, αν δεν σας πειράζει» - Κοκκίνισε ολόκληρος ο Συρίγος με την ξαφνική σπόντα της Χρηστίδου για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό η Τόνια Σωρητοπούλου, η οποία εμφανίστηκε με ένα πολύ εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι και πουκάμισο με έντονο γιακά και μανίκια, υπό τη μουσική και τους στίχους του συζύγου της, Κωστή Μαραβέγια, με το κομμάτι «Πού να βρω μια να σου μοιάζει» συγκεκριμένα.

Αφού, λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Νίκος Συρίγος την φίλησαν και την αγκάλιασαν ένας ένας για να την υποδεχθούν, ο τελευταίος θέλησε να εκφράσει ένα μικρό παράπονο, το οποίο όμως του γύρισε μπούμερανγκ από την παρουσιάστρια, για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η σπόντα της Χρηστίδου στον Συρίγο για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τον έφερε σε αμηχανία

«Συγγνώμη, να πω κι εγώ το παράπονό μου. Καλά που ήρθε η Τόνια να ακουστεί και λίγο έντεχνο σε αυτό το πλατό», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Συρίγος και η Σίσσυ Χρηστίδου του απάντησε γελώντας: «Να έρθει και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, να δεις εκεί τι έντεχνα θα ακούσεις!».

«Από αλλού το περίμενες, από αλλού σου ήρθε», είπε στη συνέχεια ο Παύλος Σταματόπουλος με τον ίδιο να αισθάνεται φανερά αμήχανα, καθώς ξαφνιάστηκε πράγματι.

«Θα ήθελα να μην μπλέξω στα οικογενειακά σας, αν δεν σας πειράζει», δήλωσε με χιούμορ και η Τόνια Σωτηροπούλου στο τέλος κλείνοντας τη συζήτηση.

Η απάντηση σε ερώτηση για τη σχέση της κόρης του με την τραγουδίστρια

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε τον Νίκο Συρίγο στο αυτοκίνητό του. Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, στάθηκε να απαντήσει σε κάποιες από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου που βρισκόταν επίσης εκεί. Αυτές αφορούσαν τη συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για την σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την οποία δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ πως είναι πράγματι μαζί (δείτε εδώ όμως τις τρυφερές στιγμές τους σε συναυλία), και εάν εκείνη έχει γνωρίσει την κόρη του, ο ίδιος έβαλε μπρος το αμάξι και αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες.

«Η συνεργασία μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου είναι υπέροχη. Τρία χρόνια είμαστε πολύ όμορφη παρέα. Την αγαπάω πολύ τη Σίσσυ. Φέτος δεν είχα κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο, ίσως να το ήξεραν όσοι ενδιαφέρθηκαν», είπε αρχικά.

Για τον πρώην συνάδελφό του και τα απειλητικά μηνύματα σε γνωστό δημοσιογράφο, δήλωσε: «Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε. Τον πήρα τηλέφωνο να του ευχηθώ και για τον μικρό. Δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι που δεν ξέρω. Πολλές φορές ξεφεύγουν τα πράγματα λόγω έντασης. Την αλήθεια την ξέρουν οι δυο τους. Αν πάντως υπάρχει αυτό το μήνυμα, ακόμα και σε ένταση πρέπει να προσέχουμε τι λέμε ο ένας στον άλλο. Αγαπάτε αλλήλους. Τώρα δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά θα τον πάρω, γιατί θέλω να του πω κάποια πράγματα σε φιλικό επίπεδο».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, επισήμανε: «Πάρα πολύ καλά είμαι, δόξα σοι ο Θεός, ελπίζω και για εσένα το ίδιο. Τη διαχειρίζομαι τη δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή, είναι όλα καλά. Να είναι όλος ο κόσμος καλά και ευτυχισμένος», ενώ στην ερώτηση για το εάν η Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει γνωρίσει την κόρη του, είπε απλώς: «Α, φιλάκια, σας αγαπάω πολύ! Καλημέρα», και έφυγε.

Δείτε επίσης: «Ο σύντροφός μου δεν...» - Η πρώτη ανοιχτή συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για τη σχέση της με το Νίκο Συρίγο