«Αχ, είναι πολύ κατινίστικο αυτό!» - Φανερά ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με το σχόλιο του Νίκου Συρίγου

Η λογομαχία τους περί χωρισμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αχ, είναι πολύ κατινίστικο αυτό!» - Φανερά ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με το σχόλιο του Νίκου Συρίγου

Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί της Κυριακής 22/10 συζητήθηκε ο περιβόητος χωρισμός της Τζόρτζια Μελόνι με τον σύζυγό της, Αντρέα Τζιαμπρούνο, μετά τις νέες κατηγορίες με τις οποίες εκείνος βρέθηκε αντιμέτωπος για σεξουαλική παρενόλχηση.

Ο Νίκος Συρίγος, λοιπόν, θέλησε να κάνει ένα σχετικό σχόλιο, το οποίο ωστόσο, με το που ακούστηκε στον αέρα, έκανε έξαλλη την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δεν δίστασε να επισημάνει στον δημοσιογράφο πως οι εκφράσεις του δεν είναι ορθές.

Δείτε επίσης: "Άνοιξαν" την εκπομπή με τραγούδι της Ζουγανέλη - Η αντίδραση του Νίκου Συρίγου

Η ενόχληση της Σίσσυς Χρηστίδου με σχόλιο του Νίκου Συρίγου

«Βλέπεις τι γίνεται; Να βγαίνει να νοικοκυρέψει μια χώρα και να μην μπορεί να νοικοκυρέψει το ίδιο της το σπίτι;», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια του απάντησε: «Αχ, είναι πολύ κατινίστικο αυτό το σχόλιο που κάνεις Νίκο τώρα αλήθεια και με γαργαλάς. Δεν θέλω, αλλά... Δεν είναι υποκρισία. Είναι δυνατόν να το χρεώσεις αυτό στη Μελόνι; Μπορούμε να τις χρεώσουμε τόσα πράγματα».

Με τον Νίκο Συρίγο να συνεχίζει: «Πρέπει να βγει και να πει τα πράγματα με το όνομά τους και έπρεπε να βγει από την πρώτη φορά που αυτός βγήκε και είπε αυτή την αηδία».

«Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι, δυστυχώς, θα ήθελα. Το σχόλιο που έκανες είναι ο καθρεπτισμός της ελληνικής κοινωνίας και της παγκόσμιας, θα έλεγα, που όταν γίνεται κάτι σε ένα σπίτι και βγαίνουμε και το παίζουμε έξυπνοι από το άλλο σπίτι και λέμε “δεν μπορεί να μαζέψει το σπίτι της, δεν μπορεί να τον μαζέψει και πάει να μαζέψει τη χώρα”. Δεν ισχύει αυτό. Θεωρώ ότι έχει πάρει πάρα πολύ μεγάλη συμπάθεια η Μελόνι αυτή τη στιγμή. Είναι ένα πρόσωπο σκληρό. Αυτό που της συνέβη όμως, στα Μέσα, φέρνει τον κόσμο με την πλευρά της, μπορεί να συμβεί στον καθένα και δεν σημαίνει ότι καθρεπτίζει την ίδια ότι ο σύζυγός της έκανε αυτές τις επιλογές», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού της Μελόνι

Πρόκειται για μια πολύ ηχηρή γυναίκα της πολιτικής σκηνής, η οποία ανακοίνωσε μέσω του προφίλ της στο Instagram πως έχει χωρίσει εδώ και κάποιο διάστημα με τον επί 10 χρόνια σύντροφό της και πατέρα της κόρης της.

«Η σχέση μου η οποία διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ. Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε και για το ότι μου χάρισε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας. Οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει εδώ και καιρό και έχει έρθει η ώρα να το ανακοινώσουμε. Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν, θα υπερασπιστώ τη φιλία μας και θα υπερασπιστώ, με κάθε κόστος, ένα επτάχρονο κορίτσι που αγαπά τη μητέρα του και αγαπά τον πατέρα του, όπως δεν θα μπορούσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω γι' αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της την οποία συνόδευσε η φωτογραφία τους.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης η χαριστική βολή που έκανε την Μελόνι να ζητήσει να χωρίσουν, ήταν βίντεο που πρόβαλε η σατιρική εκπομπή Striscia la Notizia, από τα παρασκήνια της εκπομπής που παρουσίαζε ο Αντρέα Τζιαμπρούνο στο κανάλι Rete4, στο οποίο ακούγεται να χαριεντίζεται με μια συνάδελφό και να της λέει «γιατί δεν σε γνώρισα νωρίτερα;».

Στο ίδιο απόσπασμα φαίνεται να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα και να διαμαρτύρεται για την κριτική που έχει δεχθεί για τα μαλλιά του λέγοντας «Δεν θα μου σπάσουν το αρχ@@@ με την κόμμωση, είμαι 42 ετών και έχω μαλλιά, όλοι εδώ μέσα είναι φαλακροί. Για μένα η μόνη γνώμη που μετράει είναι της Βιβιάνα» αναφερόμενος στην δημοσιογράφο Βιβιάνα Τζουλιέλμι.