«Έχω πάθει στερητικό», «Θα έρθω και θα μείνω μόνιμα, για δουλειά ήρθα σήμερα» - Επιστρέφει στο Χαμογέλα και Πάλι ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Η πρόταση από την Σίσσυ Χρηστίδου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω πάθει στερητικό», «Θα έρθω και θα μείνω μόνιμα, για δουλειά ήρθα σήμερα» - Επιστρέφει στο Χαμογέλα και Πάλι ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 22/10 στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και αμέσως η Σίσσυ Χρηστίδου εξέφρασε τα συναισθήματά της για εκείνον, λέγοντάς του πόσο της λείπει και ως φίλος, αλλά και ως παρουσία στο πάνελ (δείτε εδώ το ξαφνικό "ντου" που της έκανε στην πρεμιέρα).

Του έκανε ουσιαστικά πρόταση στον αέρα για την επανασύνδεσή τους τηλεοπτικά, με τον ίδιο να απαντά με χιούμορ πως το σκέφτεται, καθώς είναι και το μόνο πάνελ από αυτά που έχει βρεθεί μέχρι τώρα στο οποίο θα ξαναγυρνούσε.

Η πρόταση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Όλοι καταλάβατε ότι ήρθε το αγόρι μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και την ώρα που αγκάλιαζε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έλεγε: «Έχω πάθει στερητικό».

«Θα έρθω και θα μείνω μόνιμα. Για δουλειά ήρθα σήμερα, δεν ήρθα μόνο για να ακούσω τις βλακείες σου. Επαγγελματίας 100%, ήρθα διαβασμένος, θα σας τα πω όλα, από Κασσελάκη μέχρι τα νέα της showbiz», δήλωσε τότε ο ίδιος, με την Σίσσυ Χρηστίδου να του επισημαίνει: «Σκεφτήκαμε να έρθεις εδώ, να σε βάλουμε δίπλα στη Βάλια μήπως σε πείσει. Βάλια, βάλε τα δυνατά σου».

«Με τι τρόπο θα με πείσεις;», ρώτησε εκείνος, με την Βάλια Χατζηθεοδώρου - η οποία χώρισε με τον Πέτρο Πυλαρινό - να απαντά: «Προσπαθώ Σίσσυ, εγώ του λέω "έλα εδώ, κοίτα τι ωραία που είμαστε"». «Μου αρέσει φέτος εδώ η κατάσταση...», δήλωσε έπειτα ο personal trainer.

Και πρόσθεσε με χιούμορ: «Αν πήγαινα ξανά σε πάνελ μόνο Σίσσυ θα πήγαινα, πάνελ μόνο Σίσσυ, τίποτα άλλο, γιατί εγώ είμαι γεννημένος για μεγάλα πράγματα, δική μου εκπομπή, ειδήσεις...».