Χαμογέλα και Πάλι: Η εισβολή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο πλατό - "Πέταξε" έξω τον Νίκο Συρίγο

«Πως του πριόνισες έτσι την θεσούλα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Η εισβολή του Κωνσταντίνου Βασάλου στο πλατό -

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σήμερα Σάββατο 16/9, με την Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της να επιστρέφουν στις θέσεις τους (δείτε εδώ το πρώτο πλάνο). Βέβαια, είχαμε αλλαγές φέτος στο πλατό όσον αφορά τα πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε έπειτα από απόφαση του, όπως και η Ελενη Βουλγαράκη η οποία πήρε τα πράγματα της και μετακόμισε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε πως την υποδέχτηκαν).

Και μπορεί την θέση της Ελένης να την πήρε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ωστόσο, πρόταση για να επιστρέψει στην επιτυχημένη ομάδα τους, δέχτηκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος όμως την αρνήθηκε, καθώς όπως έχει δηλώσει δεν θέλει να μπει σε μια εκπομπή ως γλάστρα.

Η εισβολή του Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι

Σήμερα όμως, ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στα στούντιο για να ευχηθεί τόσο στους πρώην συνεργάτες του, όσο και στην Βάλια που είναι κολλητοί φίλοι και μάλιστα έκαναν διακοπές μαζί.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν γινόταν να μην τον βάλει μέσα στο πλατό, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να παθαίνουν πλάκα όταν μετά τις διαφημίσεις τον είδαν στην θέση του Νίκου Συρίγου.

«Τα παιδιά ήρθαν να στηρίξουν και εμάς και τη Βάλια που είναι κολλητή τους, στην πρώτη της μέρα. Αν αλλάξεις γνώμη χωράς. Να έρχεσαι, πάντα είναι ανοιχτή η πόρτα μας», του είπε η παρουσιάστρια με μεγάλο χαμόγελο αφού τον πήρε μια δυνατή αγκαλιά.

Τα χιουμοριστικά σχόλια από την άλλη πως "πριόνισε" τη θέση του Νίκου Συρίγου δεν έλειψαν με τους πάντες να ξεσπούν σε γέλια.