"Λύγισε" η Βάσω Λασκαράκη με την έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου - «Γνωριστήκαμε κατά λάθος όταν ήμασταν ακόμη στους γάμους μας»

"Έλιωσε" η Μπακοδήμου στο Γειά σου με τον έρωτά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Βάσω Λασκαράκη, λίγη ώρα πριν βγει στον αέρα η εκπομπή της (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου. Εκεί συζήτησε με την Μαρία Μπακοδήμου για το νέο της ξεκίνημα, αλλά και για τη ζωή της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα.

Εξήγησε, δηλαδή, πως έχει λίγη αγωνία για την πρεμιέρα και την πορεία της εκπομπής, ωστόσο δεν θα προλάβει να δει το πρώτο επεισόδιο, καθώς έχει παράσταση η κόρη της, για την οποία συγκινήθηκε την ώρα που μιλούσε για την σχέση τους. Όταν δε, ο σύζυγός της της έκανε έκπληξη, δεν συγκράτησε τα δάκρυά της.

Η έκπληξη του Σουλτάτου που έκανε την Λασκαράκη να "λυγίσει"

«Νιώθω λίγη αγωνία, αλλά είμαι καλά. Νιώθω μια γλυκιά ανυπομονησία. Όταν μου έκαναν την πρόταση είπα “όχι”. Και εκεί που το σκεφτόμουν, λέω "γιατί είπα όχι;". Είναι κάτι που μου ταιριάζει, πιο κοντά σε εμένα και μου ταίριαξε περισσότερο από όσα μου έχουν προτείνει άλλες φορές», είπε αρχικά και μόλις η παρουσιάστρια την ενημέρωσε για τα νούμερα τηλεθέασης, αντέδρασε: «8:49 βγαίνουν τα νούμερα; Δεν ήθελα να το ξέρω! Επειδή με ρωτάνε όλοι, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Φαντάζομαι θα τα μάθω, θα τα δω. Δεν θέλω να το σκέφτομαι».

Για την οικογενειακή της ζωή, έπειτα, επισήμανε: «Στο σπίτι μαγειρεύει πιο πολύ ο Λευτέρης και η μαμά μου κάποια μαμαδίστικα. Τρώμε τα πάντα, δεν έχουμε πρόβλημα! Η Εύα θα γίνει 10 χρονών τον Νοέμβριο. Συγκινήθηκα που ήρθε η Εύα στην πρεμιέρα μου. Όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήμουν στο θέατρο, είχα πολύωρα γυρίσματα για την τηλεόραση. Ήταν μια κρυφή υπόσχεση η επιστροφή μας στο θέατρο. Για την εκπομπή μου είπε "Δεν είπες ότι θα κάνεις μόνο θέατρο;". Της είπα ότι δεν θα λείπω πολλές ώρες, μου κάνει έλεγχο. Είναι διεκδικητική», ενώ για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, σημείωσε: «Δεν ξέρω αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, θα δούμε».

«Ήταν κάτι πολύ παράξενο γιατί γνωριστήκαμε κάτω από περίεργες συνθήκες. Γνωριστήκαμε κατά λάθος σε μια παρέα όταν ήμασταν ακόμη στους γάμους μας. Μετά για 1,5 χρόνο δεν είχαμε συναντηθεί ξανά. Όταν συναντηθήκαμε ξανά δεν υπήρχε τίποτα ίδιο στη ζωή μας», εξήγησε σε άλλο σημείο για τη γνωριμία της με τον Σουλτάτο.

Δείτε επίσης: Διώροφη τούρτα και ένα μαγαζί γεμάτο μπαλόνια - Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε ο Σουλτάτος για τη Βάσω Λασκαράκη (Βίντεο)

Και λίγο αργότερα έπαιξαν στην εκπομπή ένα βίντεό του, όπου της ευχόταν καλή επιτυχία και μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη, κάνοντάς τη να κλάψει.