Πολλά τα πήγαινε-έλα της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή της είχε ανακοινώσει στο κοινό, αλλά και στους συναδέλφους της πως βρέθηκε για ένα Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο και ο λόγος ήταν ένα από τα παιδιά της. Στο μυαλό όλων ήρθε ο Άγγελος Λάτσιος, το μεγαλύτερο από όλα, καθώς θεωρήθηκε πως βρέθηκε εκεί για τις σπουδές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού, ωστόσο, το οποίο παρουσίασε στο Γειά σου την Κυριακή 22/10, αυτό δεν είναι αλήθεια. Πράγματι, ένα από τα παιδιά της ξεκίνησε σπουδές εκεί, αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη κόρη της. Η ίδια μετακόμισε πρόσφατα εκεί και η παρουσιάστρια θέλησε να ταξιδέψει για να βεβαιωθεί πως το παιδί της είναι καλά και πως έχει τακτοποιηθεί πλήρως.

Δείτε επίσης: «Μου πήρε δύο χρόνια να ανοίξω τα δώρα...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Η αλήθεια για τα ταξίδια της Ελένης Μενεγάκη στο Λονδίνο

Η σπάνια κοινή εμφάνισή της με την 8χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θέλει να απασχολεί με τα προσωπικά της, θέλοντας να προστατεύσει την οικογένεια της από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει για τα παιδιά της, τον γιο της δεν τον ενδιαφέρει η έκθεση μπροστά στις κάμερες, ωστόσο, η Λάουρα δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα media, για το λόγο κιόλας αυτό η παρουσιάστρια έχει ανακοινώσει στις κάμερες να τις βάζουν μπλερ στο πρόσωπο όταν τις απαθανατίζουν μαζί.

Όσον αφορά τώρα την δυο μικρότερες κόρες, Βαλέρια και Μαρίνα, η ίδια δεν επιθυμεί να δείχνει τα πρόσωπα τους, καθώς είναι ακόμη ανήλικες και θέλει να τις προστατεύσει, μέχρι να ενηλικιωθούν και να αποφασίσουν μόνες τους αν θέλουν να βγουν στη δημοσιότητα.

Πρόσφατα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με την μικρότερη της οικογένειας, Μαρίνα, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από τη σχέση της και τον έρωτα της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως είδαμε από τον φωτογραφικό φακό που τις απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή Μαρίνα έχει μεγαλώσει. Σήμερα είναι 8 ετών και όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο μοιάζει στη μητέρα της, αν μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί από όταν ήταν λίγο πιο μικρή.

Από την άλλη, η παρουσιάστρια του MEGA, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και αέρινη, μέσα στο girly φόρεμα της!

Δείτε επίσης: Ποιος θα κληρονομήσει 30.000.000 από την περιουσία της Λιλίκας Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου Ελένη Μενεγάκη