Ηλίας Βρεττός: «Δουλειές στο σπίτι δυστυχώς δε μπορώ να κάνω! Είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες» - Η καθημερινότητα με την Αναστασία Δεληγιάννη

«Δε λέω ότι δε κάνω τίποτα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλίας Βρεττός: «Δουλειές στο σπίτι δυστυχώς δε μπορώ να κάνω! Είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες» - Η καθημερινότητα με την Αναστασία Δεληγιάννη

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, συνάντησε τον Ηλία Βρεττό στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται το επόμενο διάστημα και έτσι ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

Μιλώντας για την σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, απάντησε για το πώς μοιράζουν τις δουλειές του σπιτιού και ποια είναι η καθημερινότητά τους ως ζευγάρι.

Δείτε επίσης: «Καλό παράδεισο παιδάκι μας...» - Δύσκολες στιγμές για τον Ηλία Βρεττό και την σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη

Η αποκάλυψη του Ηλία Βρεττού για τη ζωή στο σπίτι με την Αναστασία Δεληγιάννη

«Από εκείνο το τρακάρισμα που είχα και μετά, έχω σταματήσει να αγχώνομαι. Για να αγχωθώ πρέπει να γίνει κάτι πολύ σοβαρό ή κάτι πού δυσάρεστο», είπε αρχικά.

«Το γούρι μου είναι η γυναίκα μου. Δουλειές στο σπίτι δυστυχώς δε μπορώ να κάνω, ήμουν πάντα άσχετος, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το άθλημα. Είμαι από τους παραδοσιακούς άντρες. Δε λέω ότι δε κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι, κάνω πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι απλά, όχι το νοικοκυριό, όχι το μαγείρεμα, όχι τέτοια πράγματα», δήλωσε έπειτα.

Έμεινε άναυδος με την έκπληξη που του έκανε

Καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ήταν σήμερα, Πέμπτη 19/10, ο Ηλίας Βρεττός, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού "Μεγάλο Παζάρι". Ο ίδιος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για τον γάμο του και τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκείνη είναι που δίνει ισορροπία στη ζωή του.

Εκείνη, λοιπόν, θέλησε να του κάνει έκπληξη και έτσι βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα, με τον τραγουδιστή να μένει άναυδος. Η ίδια, μάλιστα, έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

«Ηλία μου, είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια!», είπε αρχικά με τον ίδιο να μην έχει αντιληφθεί ποια του μιλούσε.

«Η γυναίκα μου είναι; Πλάκα μου κάνετε; Ποιος την έπεισε να βγει στην τηλεόραση; Που όποτε της το ζητούν παθαίνει κάτι. Μωρό μου αγάπη μου, γυναίκα της ζωής μου σ' αγαπώ. Δεν πίστευα ότι θα το έκανε αυτό», είπε στη συνέχεια.

Και έπειτα, με αφορμή την εξομολόγηση του καλλιτέχνη για την ομορφότερη ανάμνησή του από τον γάμο τους, όπου είδε τη γυναίκα του να φτάνει στην εκκλησία με τον πατέρα της και έβαλε τα κλάματα, εκείνη δήλωσε: «Στην αρχή είχα πολύ τρακ. Δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Είχε και πολύ κόσμο και κάμερες. Αφού φύγαμε μαζί από την εκκλησία, μετά ηρέμησα και απήλαυσα τη στιγμή μας. Στο γλέντι πιο πολύ».

Έπειτα επισήμανε για τα πράγματα που μπορεί να την εκνευρίζουν: «Ο Ηλίας πρέπει να του πεις 2-3 φορές κάτι για να σε ακούσει, είναι αυτό το καλλιτεχνικό του. Γενικά, δε μπορώ να πω ότι με εκνευρίζει. Πιο πολύ εγώ τον εκνευρίζω μάλλον. Δεν τον παρακολουθώ καθημερινά στο “Πιο μεγάλο παζάρι” γιατί δουλεύω, αλλά όταν μπορώ τον παρακολουθώ. Του κάνω και τις παρατηρήσεις μου. Είμαι πολύ αυστηρή. Μου αρέσει που είναι άνετος και έχει ευφράδεια λόγω, αλλά κάποιες φορές παραείναι έντονος».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Μετά τον γάμο τους έρχεται και το πρώτο παιδί!