Έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους η Τζένη Θεωνά & ο Δήμος Αναστασιάδης - Η ευχάριστη ανακοίνωση για το 2ο παιδί

Έχουν ήδη φέρει στη ζωή έναν γιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή (22/10) η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στη 1 με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να παραχωρεί μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τα επαγγελματικά και την προσωπική της ζωή.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις, που δέχτηκε η Τζένη Θεωνά αφορούσε στο κομμάτι του παιδιού και το ενδεχόμενο μίας δεύτερης εγκυμοσύνης. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Το ενδεχόμενο λοιπόν, να μεγαλώσουν την οικογένειά τους η ηθοποιός και ο τραγουδιστής δεν είναι κάτι, που αποκλείουν, ωστόσο η Τζένη Θεωνά εξήγησε τους λόγους, που αυτό δεν έχει προκύψει ακόμα (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο Αρίωνας).

Η επιθυμία της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη να αποκτήσουν δεύτερο παιδί

«Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα, πάντα το σκεφτόμαστε και ποτέ δεν το κάνουμε. Το παιδί είναι πολύ μεγάλη χαρά και ευτυχία, δεν ξέρουμε! Ο μικρός δεν το ζητάει επιμόνως, αλλά είναι θετικός», είπε η Τζένη Θεωνά.

Όσα βίωσε στην πρώτη εγκυμοσύνη

«Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή “Μαμά-δες”, δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ. Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές. Σε ένα ραντεβού μου είπαν πως κυκλοφορεί η φήμη ότι λέω συνέχεια όχι και μου έκανε εντύπωση. Πιστεύω πως έκανα σωστά που δεν αποδέχτηκα τις προτάσεις.

Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 25 κιλά, ένιωθα σαν να είμαι δύο άνθρωποι. Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ. Δεν φοράω το ίδιο νούμερο στα ρούχα», είπε η Τζένη Θεωνά.