Τους ''τσάκωσε'' ο φακός σε μία πολύ τρυφερή στιγμή - Ο άνδρας που έπιανε τρυφερά το χέρι της Σάσας Σταμάτη

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη μπορεί να μένει στη Μάνδρα εκεί, όπου μεγάλωσε και διατηρεί σπίτι η οικογένειά της, ωστόσο η Αθήνα και συγκεκριμένα το κέντρο της αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές της δημοσιογράφου.

Πρόσφατα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας να περπατάει μόνη της με ιδιαίτερα κομψό look. Ντυμένη στα ροζ - κόκκινα ήταν η Σάσα Σταμάτη, όταν ''έπεσε'' πάνω σε κάτι, που την ενθουσίασε.

Η βόλτα της Σάσας Σταμάτη στο κέντρο της Αθήνας

Ο λόγος ένας μουσικός του δρόμου, τον οποίο φωτογράφησε σε πρώτη φάση η Σταμάτη. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής έκανε μια γλυκιά παύση, κάνοντας μια θερμή χειραψία με τη δημοσιογράφο (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό της μέλλον).

Σάσα -  Σταμάτη

Σάσα Σταμάτη - Δρόμος

Σάσα Σταμάτη - Αθήνα

«Είχα προβλήματα ύπνου! Είχα να κοιμηθώ 3 μήνες»

«Τώρα είμαι στα καλύτερά μου γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω αυτό το outing. Η ιστορία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα να έχω προβλήματα ύπνου. Είχα να κοιμηθώ τρεις μήνες, οπότε κάτι έπρεπε να γίνει. Τότε ξεκίνησα να πάω σε κάποιον ψυχίατρο, να ζητήσω βοήθεια για να μπορώ να κοιμηθώ, γιατί αν δεν κοιμηθείς πόσο θα αντέξεις;

Τότε είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν, δεν δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν τα βράδια γιατί εγώ είχα συνηθίσει άλλα ωράρια ως δημοσιογράφος. Ξεκινήσαμε με τον ύπνο, το έφτιαξα και παράλληλα ξεκίνησα και ψυχολόγο. Έκανα πολλές αλλαγές σε γιατρούς γιατί πρέπει να βρεις κάποιον να κουμπώσεις, γιατί υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε γιατρό και να σε κάνει φυτό.

Ένα πρωί ξύπνησα και είχα μουδιάσει, πονούσε το κεφάλι μου και είχα ταχυπαλμίες. Ξεκίνησα να πάω στο Θριάσιο με τις πιτζάμες. Ο καρδιολόγος μου είπε ότι έχω ταχυπαλμίες και στη συνέχεια μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα. Μετά ξαναπήγα ένα βράδυ είχα ταχυπαλμίες, με είδε η γιατρός μου λέει έχει πολύ άγχος πρέπει να χαλαρώσεις. Πήγα ξανά πρόσφατα γιατί είχα στο στήθος ένα βάρος», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη.