Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη - Επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή;

Το κανάλι και οι συζητήσεις, που κάνει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη αποτελεί ένα πρόσωπο, που έχει απασχολήσει κατά καιρούς - θετικά και αρνητικά - με τις δηλώσεις της και την στάση της σε δημόσιες εκπομπές αλλά και προσωπικές εξόδους, που είχε κάνει στο παρελθόν.

Πρόσφατα η ίδια προέβη σε μια εξομολόγηση για όσα δύσκολα έχει βιώσει με την ψυχική ασθένεια του πατέρα της, αλλά και την δική της ψυχική υγεία, η οποία σε δύσκολες για εκείνη περιόδους είχε κλονιστεί αρκετά (δείτε εδώ όσα είχε αποκαλύψει η ίδια).

Tι θα συμβεί με το τηλεοπτικό μέλλον της Σάσας Σταμάτη

Σήμερα η Σάσα Σταμάτη συνεχίζει ακμαία με την παρουσία και τη συμβολή της στο δημοσιογραφικό κόσμο, με το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα να γνωστοποιεί, πως η Σταμάτη είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Οpen και πολύ κοντά στο να παρουσιάσει δικό της late night show!

Η δημόσια συγγνώμη για τα λάθη της

Πριν από λίγους μήνες, η Σταμάτη μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και έκανε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μιλώντας για όλες τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή της, αγγίζοντας και το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, όπου διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

«Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού, από όλους τους καλλιτέχνες. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αγαπάω τους ηθοποιούς, τους λατρεύω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, έκανα λάθος. Το πλήρωσα. με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη», είπε (δείτε εδώ την απάντηση του ηθοποιού).