Που είναι και τι κάνει ο Γιάννης Καλλιάνος μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του - Η ψυχολογική κατάσταση της οικογένειάς του

Συνελήφθησαν οι δράστες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρώτο θέμα συζήτησης έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Καλλιάνος και η οικογένειά του μετά τη διάρρηξη, που έγινε στο σπίτι του. με τη σύζυγό του να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού η ίδια μπήκε πρώτη στο διαμέρισμα.

Με τη βοήθεια της ελληνικής αστυνομίας οι δράστες συνελήφθησαν (δείτε εδώ) και έτσι η οικογένεια του μετεωρολόγου πήρε ξανά πίσω στα χέρια της τα κλοπιμαία αντικείμενα τους, καθώς οι κλέφτες πρόλαβαν και πήραν πολύ σημαντικά αντικείμενα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του

Ο Γιάννης Καλλιάνος, η σύζυγός του και ο μικρός γιος τους έκαναν μία βόλτα στα νότια προάστια την Κυριακή (22/10) μετά την περιπέτεια, που έζησαν θέλοντας να την αφήσουν πίσω τους και να προχωρήσουν.

«Το πρώτο μισό της ζωής μας αγχώνονταν οι γονείς μας για εμάς. Το δεύτερο μισό, ήρθε η ώρα να αγχωθούμε εμείς για τα παιδιά μας (ενώ οι γονείς μας είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να ανησυχούν και για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας...)
Σημερινή μας φωτογραφία από την οικογενειακή μας βόλτα στα πανέμορφα νότια προάστια...», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Το δημόσιο ευχαριστώ μετά τη διάρρηξη

«Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΝΑ Αττικής, στην ομάδα ΔΙΑΣ, στα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Οικονόμου για την ακόμα μια τεράστια επιτυχία τους να εξαρθρώσουν τη συμμορία 3 ατόμων (ενός Χιλιανού, ενός Κουβανού και ενός Ρομά) που είχαν ληστέψει και λεηλατήσει δεκάδες φορές διαφορά σπίτια των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας, όπως και το δικό μου πριν 2 ημέρες.

Ο Κουβανός είναι ήδη στο κελί του και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ενώ τα υπόλοιπα 2 μέλη έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και είναι ζήτημα λίγων ωρών για να συλληφθούν και αυτά, αν δεν έχουν ήδη συλληφθεί!

Αυτόν τον βιασμό ψυχής που υποστήκαμε οικογενειακώς και που έχουν υποστεί χιλιάδες άλλες οικογένειες, ελπίζω να μην τον ξαναζήσει κάνεις.

Αυτά τα κτήνη που διαλύουν ανθρώπινες ψυχές, οικογένειες ολόκληρες και κόπους ετών θα οδηγηθούν εκεί που τους αξίζει, στην ελληνική δικαιοσύνη και ύστερα στις φυλακές. Εκεί τους αξίζει και εκεί πρέπει να πάνε!

Μας παραδόθηκαν και όλα τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί από το σπίτι μας. Είναι συγκινητικός και συγκλονιστικός ο τρόπος και η μέθοδος που εργάζονται τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και αξίζουν τον σεβασμό όλων μας. Καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με εκατοντάδες εγκληματίες και τους συλλαμβάνουν. Είναι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ !

Σας παρακαλώ θερμά, προσπαθήστε να βάλετε κάμερες στα σπίτια σας. Το ξέρω είναι ένα έξοδο παραπάνω, όμως θα σας σώσει σε τέτοιες περιπτώσεις και θα κάνει πανεύκολο το έργο της αστυνομίας. Οι κλέφτες αξίζει να είναι στη φυλακή, εκεί είναι η θέση τους.

Και κάτι τελευταίο που θέλω να ακουστεί σας παρακαλώ διότι το διάβασα σε κάποια σχόλια, ευτυχώς λιγοστά. Η εξάρθρωση της συμμορίας αυτής δεν έγινε επειδή έτυχε να κλέψουν εμένα που είμαι Βουλευτής. Η Ελληνική Αστυνομία εργάζεται σκληρά και νυχθημερόν χωρίς διακρίσεις και με την ίδια ένταση για όλους. Γιαυτό και της αξίζουν εκατομμύρια συγχαρητήρια!

Έχω συγκινηθεί από την προσπάθεια τους. Μπράβο τους ειλικρινά, και συγγνώμη για την έκφραση αλλά αυτοί είναι οι πραγματικοί μάγκες που καθημερινά μας προστατεύουν! Ο Θεός να είναι δίπλα τους!

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΝΑ Αττικής, στην ομάδα ΔΙΑΣ, στα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και στον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Οικονόμου για την ακόμα μια τεράστια επιτυχία τους να εξαρθρώσουν τη συμμορία 3 ατόμων (ενός Χιλιανού, ενός Κουβανού και ενός Ρομά) που είχαν ληστέψει και λεηλατήσει δεκάδες φορές διαφορά σπίτια των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας, όπως και το δικό μου πριν 2 ημέρες.

Υποκλίνομαι στους ήρωες της Αστυνομίας για το έργο που κάνουν ! Υποκλίνομαι και συγκινούμαι για την τεράστια αγάπη και το έντονο - ειλικρινές ενδιαφέρον που δείξατε για την περιπέτεια που βίωσαμε ! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ !!!», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.