«Δεν θα ήθελα να πάει προς τα εκεί, όμως...» - Η νέα αιχμηρή απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου στον Νίκο Αποστολόπουλο

«Ήταν βαθιά προσβολή της προσωπικότητάς μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
 «Δεν θα ήθελα να πάει προς τα εκεί, όμως...» - Η νέα αιχμηρή απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου στον Νίκο Αποστολόπουλο

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Νίκο Αποστολόπουλο και στον Περικλή Κονδυλάτο. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής 22/10, στην εκπομπή Γειά σου, με τις αιxμηρές δηλώσεις του σχεδιαστή κοσμημάτων. (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου ο Περικλής Κονδυλάτος είχε δηλώσει: «Με αυτά που τον εχω ακούσει να λέει για εμένα και τον Βασίλη μου βγάζει ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ψυχολογικά ασταθής και με τον τρόπο που τα λέει και με το περιεχόμενο αυτών που λέει τα οποία δεν στέκουν»

«Έχω εισπάξει πάρα πολύ θαυμασμό από κάποιους συναδέλφους του αλλά και πάρα πολύ ζήλεια γιατί ο Βασίλης είναι εκεί που είναι. Δεν του φταίει κανείς εάν του κυρίου Αποστολόπουλου αν έχει βρεθεί σε ένα σημείο στην καριέρα του είναι στα αζήτητα και αίσθάνεται ότι πέπει να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να κάνει την κατίνα.»

Η νέα απάντηση του Περικλή Κονδυλάτου στον Νίκο Αποστολόπουλο

Το πρωί της Δευτέρα 23/10, στην εκπομπή Happy Day, ο σχεδιαστής κοσμημάτων απάντησε εκ νέου στον Νίκο Αποστολόπουλο, τονίζοντας μάλιστα ότι ενδέχεται να κινηθεί νομικά.

«Ήταν βαθιά προσβολή της προσωπικότητάς μου. Σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, από θέμα νομικό. Θέλω να αποφύγω να κινηθώ νομικά κατά του Νίκου Αποστολόπουλου. Ανεξάρτητα αν είπε ότι είμαι άνεργος και δεν έχω δουλειά, έχουμε πάρα πολλή δουλειά και θα ήθελα να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πραγματικά τραβάμε τα μαλλιά μας, με το πρόγραμμα που έχουμε με τον Βασίλη», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Δεν θα ήθελα να πάει προς τα εκεί, όμως, αυτό είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούμε στην κοινωνία μας, τη νομική οδό, όταν όλα τα άλλα μέσα δεν έχουν λειτουργήσει. Το απεύχομαι». κατέληξε.

Δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις τους: